Χωρίς της αισθήσεις της εντοπίστηκε νεαρή γυναίκα σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Καμάρας.

Η νεαρή γυναίκα, με καταγωγή από την Ξάνθη, εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 14:00 το μεσημέρι ξαπλωμένη στο παγκάκι στη στάση της Καμάρας.

Θεσσαλονίκη: 28χρονη βρισκόταν αναίσθητη για περισσότερες από πέντε ώρες σε στάση λεωφορείου (ΦΩΤΟ)

Η γυναίκα, ηλικίας 28 ετών με καταγωγή από την Ξάνθη, εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στις 14:00 το μεσημέρι ξαπλωμένη στο παγκάκι στη στάση της Καμάρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η γυναίκα έμεινε αναίσθητη για περισσότερες από πέντε ώρες στο ίδιο σημείο. Την ίδια ώρα διερχόμενος φοιτητής ιατρικής μέτρησε τους σφυγμούς της 28χρονης διαπιστώνοντας πως ήταν πάνω από 100 το λεπτό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φέρεται να είχε κάνει χρήση ουσιών, ενώ από το τσαντάκι που φορούσε στη μέση της λείπουν τα δύο κινητά της τηλέφωνα, η ταυτότητά της και άλλα περιουσιακά της στοιχεία.

Περίοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο πέρασε δύο φορές από το σημείο αλλά η ίδια αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ αφού την συνέφεραν και της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων.

Πηγή: thessnews.gr