Σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας του βρίσκεται πλέον ο ΑΟΞ. Η ομάδα της Ξάνθης μετά τις τραγικές περιπέτειες της πολυιδιοκτησίας και τον εθελούσιο υποβιβασμό της, βιώνει μια δεύτερη μεγάλη κρίση, αυτή τη φορά με το νέο ιδιοκτήτη της Μπίλ Πάπας και με βασικό πρόβλημα το οικονομικό, που ήδη έχει επιφέρει αρκετές αρνητικές συνέπειες και κυρώσεις, όπως η απόρριψη της αδειοδότησής της για το επικείμενο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Μπάμπης Κυρλίδης, από τους πιο αγαπητούς και αποτελεσματικούς ανθρώπους που υπηρέτησαν την ΠΑΕ ΑΟΞ, και με μεγάλη εμπειρία, συνοψίζει σε ανάρτησή του τις καταστάσεις που εκτυλίσσονται και οι οποίες είναι πρωτόγνωρες, συνολικά στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΞ
– Κόπηκε ξανά ο ΑΟΞ στην Αδειοδότηση
– Ενεργοποίηση ποινών για την Ξάνθη για οφειλές σε Δημούτσο
– Προσφυγή ο Πολίμος
– Χρωστούμενα σε Βασίλιεφ
– Υπό διάλυση ο ιστορικός ΑΟΞ
– Εξώδικο ο Θυμιάνης
– «Δεν εμφανίζεται σε καμία ακρόαση η Ξάνθη»
– Καθυστερημένη υποβολή έφεσης
– Κατάσχεση περιουσίας
Όλα τα ρεπορτάζ με αρνητική αναφορά που οδηγούν σε επικίνδυνα πράγματα και καταστάσεις. Για μας που μεγαλώσαμε με τον ΑΟΞ αλλά και ασχοληθήκαμε – εργαστήκαμε πάνω από 10ετία είναι πρωτάκουστα και μας πληγώνει καθώς η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων προμηνύει…. δυσάρεστα.
Από την άλλη πλευρά υπάρχει αισιοδοξία σύμφωνα με λεγόμενα Ξανθιωτών που είναι κοντά στην ομάδα και πως είναι θέμα ημερών να υπάρξουν αλλαγές που θα βοηθήσουν το σύλλογο.
Ελπίζοντας στο 2ο σενάριο αναμένουμε …..