Τα καλύτερα δώρα για ένα νεογέννητο μωρό είναι πρακτικά, χρήσιμα και αξιολάτρευτα. Αυτά τα δώρα θα χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση και θα βοηθήσουν να γίνει η ζωή των νέων γονέων ευκολότερη.

Ακολουθούν τα κορυφαία δώρα για νεογέννητα:

  1. Ένα μαξιλάρι θηλασμού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα επειδή βοηθά τις νέες μαμάδες να ταΐζουν άνετα τα μωρά τους. Τα μαξιλάρια θηλασμού κυκλοφορούν σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και σχέδια και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στηρίξουν το κεφάλι του μωρού κατά τη διάρκεια του θηλασμού (ή του θηλασμού με μπιμπερό). Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη θήκη αποθήκευσης που μπορεί να χωρέσει σνακ ή άλλα πράγματα για τη μαμά και το μωρό.

  2. Οι βρεφικοί ιμάντες είναι επίσης πολύ δημοφιλή δώρα επειδή επιτρέπουν στους γονείς να μεταφέρουν τα μωρά τους χωρίς χέρια ενώ κάνουν δουλειές στο σπίτι ή βγαίνουν για δουλειές χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την ασφάλεια του παιδιού τους. Τα slings κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια ανάλογα με τον τύπο του φορέα που θέλετε: baby sling carriers, backpack carriers, front carriers, back carriers και πολλά άλλα!

  3. Μια μπανιέρα για μωρά είναι μια άλλη υπέροχη ιδέα για δώρο, επειδή σας επιτρέπει να κάνετε μπάνιο το μικρό σας με ασφάλεια χωρίς να ανησυχείτε ότι θα γλιστρήσει και θα πέσει όταν προσπαθείτε να το πλύνετε! Οι βρεφικές μπανιέρες διαθέτουν ενσωματωμένη ράβδο στήριξης, ώστε να μην χρειάζεται να

  4. Σεντόνια κούνιας: Τα σεντόνια κούνιας είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για κάθε νέο γονέα, επειδή προστατεύουν τα μωρά τους από τα κρύα πατώματα και εξασφαλίζουν ότι έχουν ένα άνετο μέρος για να κοιμούνται τη νύχτα.

  5. Μια τσάντα πάνας: Οι καλύτερες τσάντες πάνας είναι απλές και κομψές. Θα πρέπει να έχουν πολλές τσέπες για την οργάνωση των πραγμάτων, μια αλλαξιέρα και έναν διανομέα μαντηλιών. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τσάντες με ενσωματωμένα κλιπ για καροτσάκι ή ιμάντες για σακίδιο, ώστε η νέα μαμά να μπορεί εύκολα να τις προσαρμόσει στο καροτσάκι της ή να τις φορέσει στην πλάτη της.

  6. Μαξιλάρι θηλασμού: Αυτά τα μαξιλάρια είναι εξαιρετικά επειδή στηρίζουν τις μαμάδες ενώ θηλάζουν τα μωρά τους, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν προσπαθούν να το κάνουν διακριτικά σε δημόσιους χώρους όπως εστιατόρια ή κινηματογράφους. Ορισμένα μαξιλάρια θηλασμού διαθέτουν επίσης τσέπες όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε το κινητό σας τηλέφωνο και τα κλειδιά σας ενώ ταΐζετε το μωρό σας, ενώ συνήθως περιλαμβάνονται και καλύμματα θηλασμού (σκεφτείτε το πουκάμισο).

Τα νεογέννητα μωρά χρειάζονται τα πάντα και τα πάντα. Αν θέλετε να είστε πρωτότυποι, σας προτείνουμε να επιλέξετε δώρα για κοριτσάκια ή δώρα για αγοράκια. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δώρο που είναι κατάλληλο και για τα δύο φύλα, όπως προίκα μωρού, & καλαθούνες ή ένα παιχνίδι που μπορεί να προσωποποιηθεί με το όνομα του μωρού (ή το όνομα των γονιών του).