Το Ξανθιώτικο κοινό αποθέωσε το Θέατρο Ανατολικά του Νέστου και τη φετινή παράσταση “Βότκα Μολότωφ” για δύο βραδιές στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, επιβραβεύοντας την εντυπωσιακή δουλειά που γίνεται στο θεατρικό εργαστήρι της Ξάνθης.

Οι συντελεστές, μετά από τη νέα αυτή επιτυχία ευχαριστούν το κοινό για τον τρόπο που αγκάλιασε την παράσταση και τους ερασιτέχνες ηθοποιούς της.

“Τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουνίου, το υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο της Ξάνθης γέμισε από το αυθόρμητο γέλιο και το ζεστό χειροκρότημα των θεατρόφιλων που παρακολούθησαν την παράσταση «Βότκα Μολότοφ» από το θεατρικό εργαστήριο «Ανατολικά του Νέστου». Οι μαθητές του εργαστηρίου κράτησαν ζωντανό το ενδιαφέρον των θεατών για δύο σχεδόν ώρες, χαρίζοντάς τους μια καλή βραδιά.

Οι σκηνοθέτες της παράστασης και υπεύθυνοι του εργαστηρίου, Πολυξένη Καρακατσάνη και Βασίλης Λειβαδίτης, ευχαριστούν από καρδιάς το κοινό που, όπως κάθε χρόνο, αγκάλιασε και επιβράβευσε την καλλιτεχνική τους δημιουργία, δίνοντάς τους κουράγιο και δύναμη ώστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους.

Ευχαριστεί επίσης το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθη για τη συνδιοργάνωση, το «Οινομαγειρείο 41» για την ευγενική του χορηγία, το ηλεκτρονικό και τον τύπο της περιοχής μας για τη θερμή υποστήριξη, το βιβλιοπωλείο Πυργελή, καθώς και τους συντελεστές της παράστασης της Χριστεφανίας Λουκίδου. για τη μουσική που συνέθεσε, τον Οράλ Καλεντζή και την Ναρίν Ογλού για την προσεγμένη επιμέλεια του  styling των ηθοποιών, τη Γεωργία Βεράκη για το δημιουργικό και την Ελένη Παπαδ για τα κοστούμια.

Τέλος ευχαριστούν τους μαθητές του θεατρικού εργαστηρίου, που με πειθαρχία, ζήλο και συνέπεια παρακολουθούν τα μαθήματα του εργαστηρίου και με ενθουσιασμό και προσωπική υπέρβαση, καταθέτουν την ψυχή τους δίνοντας σάρκα και οστά στον όμορφο δραματικό λόγο.

Δείτε αναλυτικό φωτο-ρεπορτάζ από τις δύο βραδιές ΕΔΩ