Ημερίδα για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος για τις τοπικές επιχειρήσεις και την κοινότητα μέσω της Ηλεκτροκίνησης διοργανώνεται  την Πέμπτη απ΄οτις 5 μέχρι τις 8μμ στο Ξενοδοχείο Ελισσώ.

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (Ι.ΜΕΤ.) στο πλαίσιο του Έργου “Electric Vehicles and Charging Crossborders Infrastructure” (E.VE.CR.I.) με αριθμό σύμβασης No.B6.3a.01/13.04.2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο επισκεφθείτε τη διεύθυνση www. local-e.eu, υπό την αιγίδα του www.heliev.gr

Αντικείμενο της συζήτησης είναι η δημιουργία ενός ικανοποιητικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης και της διασύνδεσης αυτού του δικτύου με ανάλογο δίκτυο στη Βουλγαρία, ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διασυνοριακή μετακίνηση των χρηστών Η/Ο.

Στην εκδήλωση αυτή θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους εκπρόσωποι του κλάδου και θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης .