Η Γέφυρα ΖΩΗΣ αποτελεί την πρώτη Ελληνική δωρεάν εφαρμογή κινητών η οποία σου δίνει την δυνατότητα να βοηθηθείς αλλά και να βοηθήσεις ανθρώπους με αυτοκτονικές σκέψεις ή τάσεις. Αυτή η εφαρμογή είναι ένας πόρος πρόληψης αυτοκτονιών τσέπης γεμάτος χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία που θα βοηθήσουν να παραμείνουν ασφαλείς οι άνθρωποι σε κρίσεις μελαγχολίας και αυτοκτονίας.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν σε αυτό το link: https://www.christosapostoloudev.eu/gefyrazwhs

Πως λειτουργεί; 

Η εφαρμογή είναι εύχρηστη και απλή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις ηλικίες. Απέχετε μόνο λίγα βήματα από την υποστήριξη κρίσης, εάν τη χρειάζεστε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στις δυνατότητές του και να βρείτε τα εξαρτήματα που λειτουργούν καλύτερα για εσάς. Η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και εμπιστευτική.

Η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ έχει ορισμένες δυνατότητες όπου μπορείτε να συμπληρώσετε για να εξατομικεύσετε την εφαρμογή:

• Το πλάνο Ασφάλειας σου : συμπληρώστε ένα σχέδιο για το πώς να παραμείνετε ασφαλείς σε μια κρίση.

• Το κουτί ΖΩΗΣ: ένα μέρος για να ανεβάσετε φωτογραφίες που σας εμπνέουν για ζωή.

• Το πλάνο ευεξίας σου : δημιουργήστε ένα σχέδιο που θα σας βοηθά να φροντίζετε τον εαυτό σας.

• Λόγοι Ζωής : επιλέξτε τους προσωπικούς σας λόγους.

Μπορεί να είναι χρήσιμο να προσθέτετε πραγματάκια εντός της εφαρμογής σε μια στιγμή που νιώθετε καλά, ώστε να είναι εκεί όταν τα χρειάζεστε. Αυτή η εφαρμογή προορίζεται ως εργαλείο αυτοβοήθειας και εκπαίδευσης. Χορηγός της εφαρμογής Γέφυρα ΖΩΗΣ αποτελεί η InnvesGo BV που αποτελείμια νεοσύστατη νομική οντότητα που δημιουργήθηκε από επιχειρηματίες και επαγγελματίες με 20+ χρόνια παγκόσμια εμπειρία ο καθένας! Μέσω της θυγατρικής της εταιρείας, FENST, η INNVESTIO BV είναι ένας ολοκληρωμένος σύμβουλος τεχνολογίας ψηφιακού μετασχηματισμού. Η οποία δεν προσφέρει μόνο λύσεις βασισμένες στον δικό της κατάλογοπροϊόντων, αλλά βασίζεται και στις ανάγκες των πελατών της. Προσφέρει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα των επιχειρηματικών αναγκών και ιδιαίτερα στον Αγροτικό τομέα- σε τεχνολογικό επίπεδο. Αξιοποιεί επιχειρηματικές ανάγκες που εμπνέουν και διαμορφώνουν τεχνολογίεςυψηλής τεχνολογίας, είτε σχεδιάζοντας πληροφοριακά συστήματα είτε εγκαθιστώντας λογισμικό και προγράμματα ψηφιακής διαχείρισης.

Αυτήν η εφαρμογή δημιουργήθηκε από τον Αποστόλου Χρήστο.

Την εφαρμογή μπορείτε να την βρείτε δωρεάν σε αυτό το link: https://www.christosapostoloudev.eu/gefyrazwhs

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αποστόλου Χρήστο στο capostolouagr@yahoo.com