Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου:

21 Ιουνίου – Θερινό Ηλιοστάσιο και Παγκόσμια ημέρα της Γιόγκα

Περιγραφή : Το θερινό Ηλιοστάσιο είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς για τον πλανήτη μας, την φύση και κατά συνεπεία τον άνθρωπο. Ο λόγος είναι ότι ο ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του σε σχέση με την γη και η ημέρα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια της σε σχέση με το σκοτάδι της νύχτας. Κάτω από αυτή την επιρροή του φωτός ολόκληρη η φύση βρίσκεται στην κορύφωση της. Ο άνθρωπος μπορεί να μην βγάζει φύλλωμα και να πρασινίζει – φανερά – όπως η φύση, αλλά η επίδραση της φύσης αυτή την ημέρα συμβαίνει σε βαθύτερο επίπεδο, σωματικό και ψυχολογικό. Στην εκδρομή αυτή θα πεζοπορήσουμε σε μια μικρή κορυφή σε περιαστικό δάσος της Ξάνθης. Εκεί θα ατενίσουμε τον Ήλιο και θα ασκηθούμε σε ειδικές ασκήσεις της Γιόγκα με σκοπό την μέγιστη ενεργοποίηση του σώματος και του νου μας.

Πρόγραμμα :

α) Πεζοπορία στην περιαστική ορεινή περιοχή της Ξάνθης β) Γιόγκα στην Φύση

Για περαιτέρω πληροφορίες για την εκδρομή και δηλώσεις συμμετοχών, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Νικόλαο Γεκτίδη.

Είσαστε όλοι ευπρόσδεκτοι …………………………………………………………

25 – 26 Ιουνίου : 2μερη εκδρομή για Πεζοπορία και Γιόγκα στην ορεινή Ξάνθη.

Περιγραφή : Η εκδρομή αυτή είναι μια αφορμή για να αποδράσουμε στην Φύση, να πεζοπορήσουμε παρέα και να ασκηθούμε στην Γιόγκα, στα ορεινά του Νομού Ξάνθης και συγκεκριμένα στην Σταυρούπολη και τα Κομνηνά. Θα διαμείνουμε στο εξαιρετικό Ξενοδοχείο Νέμεσις, σε ένα περιβάλλον μέσα στην φύση και εξαιρετικά δωμάτια, υψηλής αρχιτεκτονικής, χτισμένα από πέτρα.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους, ανεξαρτήτως εμπειρίας και επιπέδου στην Πεζοπορία και Γιόγκα.

Περιλαμβάνει: 1 διαμονή στο ξενοδοχείο Νέμεσις 1 πρωινό 2 πεζοπορίες 2 ασκήσεις στην Γιόγκα * Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες *

Για περαιτέρω πληροφορίες για την εκδρομή και δηλώσεις συμμετοχών, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Νικόλαο Γεκτίδη.

29 Ιουλίου – 1 Αυγούστου : 4μερο Retreat Γιόγκα στην Θάσο

Περιγραφή : Το 4μερο αυτό είναι μια αφορμή για να αποσυρθούμε στην ομορφιά της φύσης, της θάλασσας και του βουνού στο όμορφο νησί της Θάσου. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να θεραπεύσουμε το σώμα και τον νου μας και να εμβαθύνουμε στην άσκηση της Γιόγκα. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους, ανεξαρτήτως εμπειρίας και επιπέδου στην Πεζοπορία και Γιόγκα.

Περιλαμβάνει : * 3 διαμονές στο Παχύ της Θάσου * 2 φορές/ ημέρα άσκηση στην Γιόγκα , 1 φορά / ημέρα άσκηση στην Αναπνοή, 1 φορά/ ημέρα άσκηση στον Διαλογισμό * 1 φορά/ ημέρα Πεζοπορία *Μπάνιο στην θάλασσα Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα

Δηλώσεις συμμετοχών και κρατήσεις θέσεων :

  • Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες. Για περαιτέρω πληροφορίες για την εκδρομή και δηλώσεις συμμετοχών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης Νικόλαο Γεκτίδη στο τηλέφωνο 6948307905 και στο Instagram : nikosgektidis