Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν πηγαίνουν διακοπές, προτιμούν τις κλασικές βαλίτσες https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-valitses , όπως αυτές που έχουν σκούρα ή διακριτικά χρώματα. Ενώ η τιμή συνήθως βοηθά στην επιλογή της βαλίτσας που θα αγοράσετε, μερικοί άνθρωποι δεν μπαίνουν στον κόπο να ελέγξουν το υλικό και την κατασκευή της αποσκευής, είτε είναι φθηνή είτε ακριβή. Αυτή μπορεί να αποδειχθεί κακή απόφαση μακροπρόθεσμα.

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια, αλλά η σωστή βαλίτσα είναι αυτή που:

1) Σας κάνει να αισθάνεστε άνετα όταν ταξιδεύετε

2) Θα επιβιώσει από το ταξίδι και το περιβάλλον του προορισμού σας

3) Προστατεύει το περιεχόμενό της από βλάβη και ζημιά

4) Ταιριάζει στις ανάγκες σας, στο στυλ σας, στην προσωπικότητά σας

Θέλετε να αποφύγετε να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια στη μεταφορά αποσκευών; Τότε οι βαλίτσες με τηλεσκοπικές λαβές και ροδάκια είναι κατάλληλες για εσάς. Ωστόσο, εάν ταξιδεύετε συχνά και για επαγγελματικούς λόγους, τότε τα σακβουαγιάζ https://www.samsonite.gr/el-gr/eidh-taksidiou-sak-vouagiaz είναι μικρές εύχρηστες αποσκευές για να έχετε τακτοποιημένα τα προσωπικά σας αντικείμενα και να μετακινείστε εύκολα.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν:

1) Σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε περισσότερους από έναν προορισμούς με μία βαλίτσα ή μεταφέρετε εύθραυστο υλικό; Τότε η επιλογή μιας βαλίτσας με σκληρό κάλυμμα είναι ιδανική επιλογή για εσάς.

2) Εάν μετακινήστε σε διάφορα μέρη, ανά τακτά χρονικά, αγοράστε μια μικρότερη και ελαφριά βαλίτσα.

3) Είναι πρόκειται να ταξιδέψετε σε προορισμό με άσχημα καιρικά φαινόμενα, επιλέξτε τη βαλίτσα με τεχνολογία αδιαβροχοποίησης.

4) Όταν αγοράζετε μια βαλίτσα με ρόδες, επιλέξτε το μοντέλο με τροχούς μεγαλύτερους από αυτούς άλλων αποσκευών. Οι μεγαλύτεροι τροχοί μπορούν να απορροφήσουν κραδασμούς και είναι πιο ανθεκτικές.

5) Επιλέξτε μια βαλίτσα με μεγαλύτερα φερμουάρ από τα συνηθισμένα. Τα μεγαλύτερα φερμουάρ είναι ευκολότερα στο χειρισμό και πιο ανθεκτικά από τα μικρότερα.

6) Εάν ταξιδεύετε με φορητό υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι η βαλίτσα σας έχει ενσωματωμένη θήκη για τη συσκευή ή καλύτερα, αγοράστε μια ξεχωριστή τσάντα για αυτήν. Οι τσάντες φορητών υπολογιστών έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν και να μεταφέρουν τη συσκευή καλύτερα από τα συνηθισμένα είδη αποσκευών.

Απλώς να θυμάστε, ενώ μπορεί να έχετε αγοράσει τη «σωστή» βαλίτσα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι η «τέλεια» βαλίτσα. Δεν πειράζει, τίποτα δεν είναι τέλειο σε αυτόν τον κόσμο. Πολλά μοντέλα βαλίτσας που εμφανίζονται στα καταστήματα είναι ήδη καλά, αλλά μπορούν να γίνουν ακόμα καλύτερα αγοράζοντας κάποια επιπλέον αξεσουάρ βαλίτσας. Αυτά τα αξεσουάρ έχουν τόσο διακοσμητικές όσο και πρακτικές χρήσεις, μπορούν να διευκολύνουν τη μεταφορά, να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή να προσθέσουν ασφάλεια στις βαλίτσες σας.