Για δεύτερη χρονιά διακρίθηκε στα βραβεία Mobile Excellence Awards 2022 μια ξανθιώτικη εταιρία.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

Οι προσπάθειες που καταβάλλει τα τελευταία χρόνια η CITIBILL A.E. για τον αποτελεσματικό και αποδοτικό ψηφιακό εκσυγχρονισμό των δημόσιων υπηρεσιών, πλέον αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται.

Στα Mobile Excellence Awards 2022, το CITIBILL Mobile App έλαβε το SILVER βραβείο για την υποψηφιότητα «Mobile application υπηρεσιών δημόσιων οργανισμών προς τους πολίτες».

Οι διακρίσεις, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στα Cloud Computing Awards 2022, η CITIBILL απέσπασε πέντε βραβεία που αντιστοιχούν στο 100% των υποψηφιοτήτων που δήλωσε, εκ των οποίων τα τρία ήταν GOLD.

Τρία GOLD, ένα SILVER κι ένα BRONZE βραβείο για τη CITIBILL

H CITIBILL A.E. βραβεύθηκε για τα λογισμικά της, αλλά και ως προμηθευτής λογισμικών.

Συγκεκριμένα, απέσπασε τα εξής βραβεία:

1. GOLD – CITIBILL e-λογαριασμοί: Cloud λογισμικό έκδοσης, πληρωμής και είσπραξης λογαριασμών ύδρευσης (Payments & billing)

2. GOLD – CITIBILL e-κίνηση: Cloud λογισμικό διαχείρισης στόλου οχημάτων (Workflow Management)

3. GOLD – CITIBILL e-έγγραφα: Cloud λογισμικό διαχείρισης ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και εγγράφων (Storage / Backup / Recovery)

4. SILVER – CITIBILL e-λογαριασμοί: Cloud λογισμικό διαχείρισης και πληρωμής λογαριασμών ΔΕΥΑ (Energy & Utilities)

5. BRONZE – CITIBILL: Καλύτερος προμηθευτής cloud λογισμικού διαχείρισης και πληρωμής λογαριασμών ΔΕΥΑ (Energy & Utilities)

Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη διάκριση, καθώς η CITIBILL A.E. είναι μία αμιγώς cloud εταιρεία τεχνολογίας με κύριο target group τις ΔΕΥΑ όπου το βασικό λογισμικό “CITIBILL e-λογαριασμοί” απέσπασε τρία βραβεία.

Τρία GOLD, ένα SILVER κι ένα BRONZE βραβείο για τη CITIBILL

Διακρίσεις κορυφαίων cloud εταιρειών

Η σπουδαιότητα της διάκρισης, επιβεβαιώνεται και από τους υπόλοιπους βραβευθέντες των Cloud Computing Awards 2022.

Στην κατηγορία Workflow Management, όπου η CITIBILL A.E. βραβεύθηκε με GOLD βραβείο για το λογισμικό “CITIBILL e-κίνηση”, το SILVER βραβείο απέσπασε η Info Quest Technologies του ομίλου QUEST με κεφαλαιοποίηση τα €539.330.121, ενώ στην κατηγορία Payments & Billing όπου το λογισμικό “CITIBILL e-λογαριασμοί” βραβεύθηκε με το GOLD βραβείο, το BRONZE το απέσπασε η Epsilon Net Group of Companies με κεφαλαιοποίηση τα €321.600.000.

Άλλες γνωστές εταιρείες που διακρίθηκαν ήταν η Oracle Hellas, η SoftOne και η DIS η οποία μάλιστα αναδείχθηκε “Cloud Provider of the Year”. To βραβείο για το καλύτερο Cloud Project της χρονιάς απέσπασε η Office Line για έργο της Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη.

Λαφτσοπούλου, Τιτόπουλος και Τσόκας εκπροσώπησαν τη CITIBILL A.E.

H τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 στο House124 στο Χαλάνδρι σε ένα ζωντανό και γεμάτο αισιοδοξία event, όπου τα στελέχη των επιχειρήσεων παρέλαβαν τα βραβεία τους, φωτογραφήθηκαν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής αξιολόγησης των βραβείων, έκαναν δηλώσεις on camera και χαλαρή συζήτηση, υπό απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, προσαρμοσμένες πλήρως στα υγειονομικά μέτρα των ημερών.

Τη CITIBILL A.E. εκπροσώπησαν η Μαρία Λαφτσοπούλου (Υπεύθυνη Υποστήριξης Πελατών Θράκης), ο Γιώργος Τιτόπουλος (Υπεύθυνος Υποστήριξης Πελατών Μακεδονίας) και ο Ηλίας Τσόκας (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ομίλου ΙΩΝΙΚΗ).

Γιώργος Τιτόπουλος (Υπεύθυνος Υποστήριξης Πελατών Μακεδονίας), Μαρία Λαφτσοπούλου (Υπεύθυνη Υποστήριξης Πελατών Θράκης) και Ηλίας Τσόκας (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ομίλου ΙΩΝΙΚΗ)
Γιώργος Τιτόπουλος (Υπεύθυνος Υποστήριξης Πελατών Μακεδονίας), Μαρία Λαφτσοπούλου (Υπεύθυνη Υποστήριξης Πελατών Θράκης) και Ηλίας Τσόκας (Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ομίλου ΙΩΝΙΚΗ)
Αυτή ήταν η δεύτερη χρονιά που η Boussias Communications διοργάνωσε τα Cloud Computing Awards.