Στα φετινά βραβεία του ιδρύματος Μπότση, ο Ξανθιώτης δημοσιογράφος του MEGA Ιορδάνης Χασαπόπουλος βραβεύτηκε για την προσφορά του, την χρονιά που πέρασε.\

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η εκδήλωση για την 37η απονομή βραβείων από το Ίδρυμα προαγωγής της δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Ανάμεσά στους βραβευθέντες βρέθηκε ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος του MEGA, Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Το Ίδρυμα Μπότση απένειμε ένα συνολικό βραβείο προς όλους τους υγειονομικούς συντάκτες της χώρας, το οποίο παρέλαβε η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Έλενα Ριζεάκου. «Καθένας προσωπικά και όλοι μαζί, κληθήκαμε να δώσουμε τη μάχη με έναν επικίνδυνο αόρατο εχθρό που απείλησε σοβαρά τη ζωή μας, την ελευθερία μας και τον ίδιο μας τον πολιτισμό. Οι δημοσιογράφοι βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Με μεγάλη τόλμη, προσωπικό ρίσκο και αίσθημα ευθύνης, τίμησαν το ρόλο τους να ενημερώσουν την κοινωνία και αψήφησαν τον κίνδυνο», ανέφερε η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ.