Στην ανακοίνωση ότι το Δημοτικό Συμβούλιο  Μύκης θα συνεδριαζει κανονικα με βολές εναντίον του Καπζά Τζεμήλ, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Μύκης Nτελή Χουσεΐν Pιτβάν.

Αναλυτικά:
Αγαπητοί συνδημότες…
Είναι σε όλους γνωστό, ότι με την εμφάνιση της πανδημίας, μια από τις αλλαγές που αναγκάστηκαν να κάνουν οι δήμοι, είναι και η αλλαγή στον τρόπο συνεδρίασης των δημοτικών συμβουλίων. Βέβαια τα δημοτικά συμβούλια καμία φορά δεν σταμάτησαν να συνεδριάζουν, όπως ψευδώς διαδίδει ο αξιολύπητος κ. Καπζά, απλώς άλλαξε ο τρόπος συνεδρίασης τους. Κάποιοι που είχαν την δυνατότητα συνεδρίασαν με τηλεδιάσκεψη και κάποιοι άλλοι, όπως εμείς δια περιφοράς, δηλαδή δια τηλέφωνου, όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώνονταν 3 τουλάχιστον μέρες πριν για τα θέματα και τις εισηγήσεις των θεμάτων και μετά ερωτόνταν και ψήφιζαν για το κάθε θέμα χωριστά.
Κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεν σταματήσαμε να εργαζόμαστε ούτε λεπτό, και μπορέσαμε να πάρουμε σημαντικότατες αποφάσεις με σκοπό την προσέλκυση κονδυλίων στον δήμο μας.
Όπως σας είναι γνωστό, τα μέτρα με τον Κορωνοϊό περνούν πλέον σε δεύτερη φάση και συνακόλουθα και τα δημοτικά συμβούλια επανέρχονται πια σε δια ζώσης συνεδρίαση.
Μετά από συνεννόηση και με τους υπόλοιπους Δήμους του νομού μας και της Περιφέρειάς μας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλέον ο πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου από την μεθ’ επόμενη συνεδρίαση θα προσκαλεί τους δημοτικούς συμβούλους σε δια ζώσης συνεδρίαση.
Ο κ. Καπζά από αποτυχημένος δήμαρχος συνεχίζει το έργο της αποτυχίας και στην αντιπολίτευση. Ενώ κανένας δεν τον πιστεύει πια, προσπαθεί από μόνος του να πείσει τον κόσμο ότι δήθεν εμείς κρατάμε κλειστό το Δημοτικό Συμβούλιο.
κ. Καπζά πρέπει να γνωρίζετε ότι και εμείς σας έχουμε επιθυμήσει παρά πολύ και θέλουμε να σας βλέπουμε για να σας θυμίζουμε κατάματα πως έχετε χαραμίσει μια πενταετία που είχατε στη διάθεση σας με τις ατελείωτες αποτυχίες σας… κ. Καπζά είτε συνεδριάζουμε εξ αποστάσεως είτε συνεδριάζουμε δια ζώσης εσείς δεν έχετε άλλη λύση, απλά θα συνεχίσετε να ψηφίζετε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ όπως κάναμε μέχρι τώρα τα προηγούμενα δύο χρόνια.