Του Δημήτρη Γκαγκαλίδη


Τον Βαγγέλη τον γνωρίζουν όλοι. Πρώτα απ’ όλα γιατί είναι καλό παιδί. Συμπαθέστατος. Όχι, δεν θα σου πει. Χατίρι δεν χαλάει. Ύστερα είναι κι αυτή η συνήθεια να τρέχει. Μαζί μ’ αυτόν κι όλη η μεγάλη παρέα των Runner’s της Ξάνθης. Και τέλος, είναι η τέχνη του κουρέματος. Διότι όπως λέει : “όλα τ’ άλλα είναι τρίχες”. Ήταν λοιπόν Μάιος του 2017 όταν ο Βαγγέλης μετακόμισε κι έφερε το “μπαρμπεράδικο” απ’ την Μ. Καραολή στην οδό Μ. Βόγδου, λίγο πιο πάνω απ’ τον ΟΤΕ. Κι επειδή λίγοι τον φώναζαν Βαγγέλη, αποφάσισε να του δώσει τ’ όνομα που τον ήξεραν όλοι. Κάπως έτσι λοιπόν πριν 5 χρόνια γεννήθηκε το Bakero Barbershop .
Ο Bakero – Βαγγέλης έκτοτε πέτυχε. Δεν έτυχε. Τ’ άξιζε πέρα για πέρα. Υπεύθυνη -κυρίως- αυτή η ατμόσφαιρα εποχής. Τα επισκιάζει όλα. Τούβλο στον τοίχο, ξυράφια και φαλτσέτες, παλιομοδότικες ποδιές, τιράντες στα παντελόνια. Κι η πετσέτα να κρέμεται στην κωλοτσέπη. Μέχρι και καρό χρώμα τραγιάσκα είχε το αρχικό consept. Όλα για το στυλ. Σαξόφωνο στα εγκαίνια, μουσική, φωτισμός, κέφι, νεολαία. Αν δεν ήξερες, νόμιζες ότι άνοιξε νέο στέκι διασκέδασης στην Ξάνθη. Τα χρόνια πέρασαν κι η ζωή συνεχίζει ….να “κουρεύεται”.
Χρόνια πολλά φίλε. Να έρθουν πολλές επιτυχίες ακόμη, με υγεία, αγάπη και προκοπή. Κι όπως το είπες : ….όλα τ’ άλλα είναι τρίχες!