Ανακοινώθηκαν επίσημα, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης, οι ψήφοι και η κατάταξη των υποψηφίων της ΑΜΘ για την εκλογή τους στην Κεντρική Επιτροπή:

(Με έντονα γράμματα, όσοι/ες εκλέγονται)

ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 319
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 272
ΧΑΡΙΤΟΥ  ΤΑΚΗΣ 265
ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ 263
ΓΚΑΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 250
ΦΕΡΧΑΤ ΟΖΓΚΙΟΥΡ 243
ΔΕΔΟΓΛΟΥ ΣΠΥΡΟΣ 241
ΚΑΛΕΣΗ ΕΛΙΖΑ 236
ΧΩΜΑΤΑ ΖΩΗ 231
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 210
ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ 193
ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 186
ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 149
ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 147
ΤΣΕΛΕΠΗ ΑΝΝΕΤΑ 141
ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΜΑΡΙΑ 140
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ 102
ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 125
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ 122
ΔΙΑΚΟΥΜΗ ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ 74
ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 88
ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 87
ΣΙΤΖΑΚ ΕΜΙΝ ΚΙΑΜΗΛ 47
ΤΣΙΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 21

Σύνολο 4.152

Σε δήλωση του ο Στάθης Γιαννακίδης , μετά την επισημοποίηση, ανέφερε:

Η εκλογή μου στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αποτελεί μια ιδιαίτερα εξαιρετική τιμή και θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το σύνολο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην ΑΜΘ, τους συνυποψηφίους/ες μου και όσους/ες εργάστηκαν σκληρά για την πετυχημένη διαδικασία στις 15 Μάη!!!

Η εκλογή μου στην Κ.Ε δεν αποτελεί μια προσωπική επιτυχία, αλλά είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και καρπός μιας μακράς περιόδου, που ξεκίνησε αμέσως μετά από τις εκλογικές ήττες του 2019. Συνεχίσαμε έχοντας γευτεί μέχρι σήμερα νίκες και ήττες, επιτυχίες και αποτυχίες, χαρές και λύπες. Πάντοτε προτεραιότητα μας ήταν και συνεχίζει να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, οι αξίες και αρχές της αριστεράς, η νίκη κόντρα στις δυνάμεις της συντήρησης και της δεξιάς.

Καταθέσαμε την άποψη μας, την αντίληψη μας, τις θέσεις μας στον προσυνεδριακό διάλογο ( 6 +6 θέσεις για μία νέα αρχή) και ανεξάρτητα αν συμμετέχουμε σε τάσεις ή όχι, καταφέραμε ένα δύσκολο εγχείρημα και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πλήρη υλοποίηση της πολιτικής απόφασης του 3ου Συνεδρίου.

*Ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στους συντρόφους/ισσες, στους φίλους/ες και στην οικογένεια μου, που στάθηκαν στο πλευρό μου όλο το προηγούμενο διάστημα, όχι μόνο στα “εύκολα”, αλλά κυρίως στα “δύσκολα” και κυρίως επειδή συνεχίζουν να υπομένουν την κάθε παραξενιά μου, τις επιλογές μου και το δύσκολο χαρακτήρα μου…

Συνεχίζουμε όλοι και όλες μαζί μέχρι την τελική νίκη!!!