Aπόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ από τη συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες εγγραφής νέων μελών και ανάδειξης αρχηγού και Κέντρικής Επιτροπής από τη βάση, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή.

Τόσο πανελλαδικά όσο και τοπικά, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τριπλασίασε τον αριθμό των στελεχών του και πλέον στην Ξάνθη αριθμεί πάνω από 1.000 πολίτες.

Σε σχετική ανακοίνωση η Νομαρχιακή αναφέρει:

Από σήμερα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικής Συμμαχίας φτάνουν τις 172.000.

Η οργάνωση της Ξάνθης τριπλασίασε τη δύναμή της με πάνω από 1.000 μέλη
Συγχαρητήρια για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες, στις εφορευτικές επιτροπές, για την ανάδειξη του προέδρου μας και της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και σε ολόκληρη την οργάνωση για τη δύσκολη καμπάνια ενημέρωσης που προηγήθηκε.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες ανθρώπους και από σήμερα συντρόφους και συντρόφισσες, που στήριξαν τη μεγάλη προσπάθεια ανατροπής. Από σήμερα είμαστε πιο δυνατοί, πιο έτοιμοι. Στείλαμε τον λογαριασμό πίσω και σε λίγο θα στείλουμε αυτήν την καταστροφική
κυβέρνηση εκεί που της αξίζει. Η μεγάλη ανατροπή, η μεγάλη αλλαγή με την κοινωνία όρθια είναι πλέον θέμα χρόνου.

Ο πρώην Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης, με ανάρτησή του μετά το τέλος της διαδικασίας, ανέφερε:

Μια πρωτόγνωρη και κορυφαία διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους/ες τους υποψήφιους/ες, τις εφορευτικές επιτροπές, στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ιδιαίτερα σε όλο τον νέο κόσμο, που συμμετείχε στη σημερινή γιορτή της δημοκρατίας.

Η επόμενη μέρα θα είναι διαφορετική για το κόμμα και κυρίως για την χώρα. Όλοι/ες πλέον συστρατευόμαστε στον αγώνα για την ανατροπή της Ν.Δ και την ανάδειξη μιας προοδευτικής κυβέρνησης.

Υποχρέωση όλων μας να αξιοποιήσουμε αυτή τη δυναμική, όλους/ες τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες, τον καθένα και την καθεμία, που εντάχθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και όλοι μαζί πλέον θα δώσουμε τη μάχη για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.