Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μπικίνι για να αναδείξετε τα φυσικά σας προσόντα. Αν ψάχνετε για ένα ρούχο που είναι σέξι και εκλεπτυσμένο, το μπικίνι είναι η τέλεια επιλογή. Αυτό το στυλ μαγιό μπορεί να φορεθεί μόνο του ή να συνδυαστεί με αξεσουάρ για ακόμα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα!

Το μπικίνι δύο τεμαχίων αποτελείται συνήθως από ένα πάνω και ένα κάτω μέρος και είναι το πιο δημοφιλές στυλ μπικίνι. Το πάνω μέρος είναι συνήθως ένα σουτιέν και καλύπτει το στήθος σας, ενώ το κάτω μέρος είναι ένα σλιπ. Το σουτιέν δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρό ή πολύ στενό. Θα πρέπει να καλύπτει πλήρως το στήθος σας χωρίς να αποκαλύπτει κάποιο ντεκολτέ ή πλευρικό στήθος. Το σλιπ θα πρέπει επίσης να είναι αρκετά σφιχτό ώστε να παρέχει στήριξη χωρίς να είναι πολύ σφιχτό ώστε να πιέζει το σώμα σας ή να σας δημιουργεί σημάδια. Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή του μπικίνι σας είναι σωστή είναι να δοκιμάσετε διαφορετικά μεγέθη μέχρι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τα μπικίνι είναι ότι υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι μπικίνι: το μπαντό, το ψηλόμεσο και το στρινγκ.

Μπικίνι μπαντό: Αυτό το στυλ διαθέτει ένα σωληνωτό τοπ που δένεται στο πίσω μέρος και μπορεί να φορεθεί κάτω από τα ρούχα ή έξω σε δημόσιο χώρο. Το μπικίνι bandeau υπάρχει από τη δεκαετία του 1960, αλλά επανήλθε στη δημοτικότητα τη δεκαετία του 1990, όταν η Μαντόνα φόρεσε ένα στη σκηνή στην περιοδεία της Blond Ambition.

Ψηλόμεσο μπικίνι: Αυτό το στυλ διαθέτει μια φούστα με κορδόνι που δένει και καλύπτει το στομάχι και τους γοφούς σας. Είναι επίσης γνωστό ως βραζιλιάνικο ή G-string μπικίνι επειδή αφήνει ελάχιστα στη φαντασία! Το ψηλόμεσο μπικίνι έγινε για πρώτη φορά δημοφιλές τη δεκαετία του 1950, όταν οι γυναίκες ήθελαν μεγαλύτερη κάλυψη από τα μαγιό τους.

Στρινγκ μπικίνι: Το στρινγκ μπικίνι δεν είναι για όλους! Αυτό το στυλ έχει μια πολύ μικρή λωρίδα υφάσματος που καλύπτει μόνο τα απολύτως απαραίτητα! Τα στρινγκ έγιναν δημοφιλή από το περιοδικό Sports Illustrated το 1992, όταν παρουσίασε αρκετά μοντέλα που τα φορούσαν στο ετήσιο τεύχος με μαγιό τους

Ο μεγάλος ανταγωνιστής 

Τι γίνεται όμως αν σας αρέσει να κολυμπάτε πολλή ώρα; Τα ολόσωμα μαγιό είναι ιδανικά για κολύμπι, επειδή δεν βγαίνουν εύκολα όταν βραχούν, όπως μπορεί να συμβεί με τα μπικίνι! Αυτό το στυλ έχει συνήθως λουράκια γύρω από το λαιμό και την πλάτη που λειτουργούν και ως μαξιλαράκια ώμων, γεγονός που τα κάνει πολύ κολακευτικά για τους περισσότερους σωματότυπους! Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μήκη, όπως κοντό ή μακρύ.