Αντιδράσεις από την πλευρά των συγγενών της 43χρονης φαρμακοποιού προκάλεσε η ανάρτηση του 55χρονου δράστη, ο οποίος τη στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο της, στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο γυναικοκτόνος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Έτσι, ο ίδιος προχώρησε σε μια ανάρτηση, την ημέρα της κηδείας της 43χρονης, όπου έγραψε: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς», ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το φόνο !

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται από τις σκληρές εικόνες που αντίκρυσαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Καβάλας, οι οποίοι ανέλυσαν το βίντεο που κατέσχεσαν από το φαρμακείο της άτυχης Άιντας Παπαδοπούλου, η οποία έπεσε θύμα γυναικοκτονίας από τον ίδιο της τον σύζυγο την περασμένη Πέμπτη (5/5) στο χωριό Πηγές Καβάλας.

Συγκεκριμένα, το βίντεο έχει καταγράψει τα τρεισήμισι μαρτυρικά λεπτά της 43χρονης που δολοφονήθηκε, εξαιτίας της ζήλιας του 55χρονου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ καρέ όσα έγιναν στο φαρμακείο από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ο συζυγοκτόνος ειδοποίησε τις αρχές για ότι έγινε.

Μετά τη δολοφονία, ο γυναικοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία, όταν και ομολόγησε το έγκλημα.