Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως από τη δολοφονίας της άτυχης 43χρονης Άιντας, της φαρμακοποιού στις Πηγές Χρυσούπολης, από το συζυγό της. Όπως έγινε γνωστό από την ιατροδικαστική έκθεση επί 4 λεπτά ο δολοφόνος στραγγάλιζε τη γυναίκα με το αριστερό του χέρι ενώ με το δεξί της κρατούσε τα χέρια για να μην αντιδράσει.

Εκτός από το μαρτυρικό θάνατο, σοκάρει το γεγονός ότι αμέσως μετά προσπάθησε να σκηνοθετήσει τις αντιδράσεις του καθώς έστελνε μηνύματα μέσω facebook από το κινητό της νεκρής γυναίκας, προσποιούμενος ότι ήταν εκείνη και ότι όλα ήταν καλά στο φαρμακείο.

Την Κυριακή η κηδεία

Αύριο Κυριακή αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς στην 43χρονη φαρμακοποιό, που δολοφόνησε ο 55χρονος σύζυγος της, στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα.

Η νεκρόσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Αμυγδαλεώνα της Καβάλας και η κηδεία στο νεκροταφείο του χωριού, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Καβαλας.

Τραγικές φιγούρες, τα δύο ανήλικα αγοράκια, 6 και 10 ετών, που είχε αποκτήσει με τον καθομολογία δολοφόνο της, ο οποίος στραγγάλισε τη γυναίκα μέσα στον χώρο του φαρμακείου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο γυναικοκτόνος ισχυρίζεται ότι σκότωσε τη γυναίκα του γιατί “τον προσέβαλε”. Σύμφωνα με άλλες διαρροέ ο γυναικοκτόνος, σκότωσε την άτυχη γυναίκα του και πήγε να κανει μονόζυγο, ατην απέναντι παιδική χαρα !

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης στην Καβάλα, Βασω Αφεντούλη, μίλησε στο Μega για την μέρα του στραγγαλισμού της άτυχης φαρμακοποιού, από τον ίδιο της τον σύζυγο.

Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν έρχόταν εκεί ο δράστης, δεν συνέβαινε κάτι. Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια. Μάλστα της είχα πει οτι κανένα πρόβλημα εάν χωρίσεις απλά να ύπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για την δουλειά και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν ξανα άνοιξε», δήλωσε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.