Σοκ έχει προκληθεί απο τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις Πηγές του Δήμου Νέστου με έναν άνδρα να στραγγαλίζει τη σύζυγό του και μετά να καλεί την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δράστης και θύμα είχαν βγει μαζί για να συζητήσουν, πιθανότατα τις λεπτομέρειες του διαζυγίου. Η 43χρονη ήθελε να του ζητήσει να προχωρήσουν τις διαδικασίες του. Γύρισαν μαζί στο φαρμακείο, για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, ενώ αυτό ήταν κλειστό.

Ο 55χρονος σκότωσε την άτυχη γυναίκα, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο. Στη συνέχεια, πήρε το άψυχο σώμα της και το μετέφερε στο κρεβάτι.

Μετά, προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι για να αυτοτραυματιστεί. Έκοψε τις φλέβες του και στη συνέχεια κάλεσε στην αστυνομία. «Έκανα κακό στην γυναίκα μου και τραυματίστηκα και ο ίδιος. Πεθαίνω» φέρετε να είπε στον αστυνομικό στο τηλέφωνο.

το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών. Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Τι δηλώνουν οι κάτοικοι του χωριού

«Καταλάβαμε ότι κάτι έχει συμβεί όταν δεν άνοιξε το φαρμακείο», λέει άνθρωπος που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη, προσθέτοντας ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα.

«Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν. Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους» προσθέτει.

Στα χέρια των αρχών βίντεο-ντοκουμέντο

Στα χέρια της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας βρίσκεται το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο και αποτυπώνει την στιγμή της δολοφονίας της άτυχης φαρμακοποιού, σύμφωνα με το skai.gr.

«Ήταν ένας καλός άνθρωπος και με τους ασθενείς και με όσους χρειάζονταν την βοήθεια της. Για τα προσωπικά της δεν ήξερα τίποτα, δεν μίλαγε. Έδειχνε ευτυχισμένη όποτε την έβλεπα, αλλά ήταν ο χαρακτήρας της έτσι, δεν θα μου έδειχνε ότι κάτι τρέχει. Από όταν το έμαθα έχω συγκλονιστεί» δηλώνει στο Skai.gr μια γυναίκα που γνώριζε καλά την 43χρονη.

«Μαλώνανε, αυτή ήθελε να φύγει από αυτόν. Ήθελε να τον χωρίσει και αυτός την τιμώρησε για αυτή την πρωτοβουλία», δηλώνει η οικογένεια της 43χρονης.

Οι ξένοιαστες οικογενειακές στιγμές είναι πια παρελθόν. Η 43χρονη φαρμακοποιός δολοφονήθηκε από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της, το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές Καβάλας.

Σκότωσε τη σύζυγο μέσα στο φαρμακείο της

Σύμφωνα με την οικογένεια της 43χρονης, η γυναίκα πριν από λίγες μέρες, είχε ζητήσει από το σύζυγό της να χωρίσουν, ενώ ο θείος της μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε:

«Μαλώνανε, αυτή ήθελε να φύγει από αυτόν. Ήθελε να τον χωρίσει και αυτός την τιμώρησε για αυτή την πρωτοβουλία. Εκεί μαζί πήγανε (στο φαρμακείο)… δεν ξέρω τι είχαν στο μυαλό τους…».

Ο θείος της ήταν και ο άνθρωπος που τη βρήκε μαζί με τον πατέρα της στο φαρμακείο, όταν η 43χρονη δεν απαντούσε στις κλήσεις που της έκανε η οικογένεια της….

«Ο αδερφός μου με πήρε τηλέφωνο και κατεβήκαμε στο αμάξι μου και πήγαμε εκεί στο φαρμακείο. Λέει δεν νιώθω καλά πάμε λίγο, αυτοί μαζί είναι. Να μην συμβεί κάτι. Πήγαμε ήταν αργά πια» ανέφερε ο θείος της 43χρονης γυναίκας.

Το χρονικό ενός εγκλήματος

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος την Πέμπτη το μεσημέρι, εμφανίστηκε στο φαρμακείο στις 2 το μεσημέρι…

Κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, μέχρι που εμφανίστηκε ένας ηλικιωμένος για να πάρει τα φάρμακα του και ο 55χρονος συζυγοκτόνος τον έδιωξε…

Ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του με τα ίδια του χέρια, χωρίς να κανείς να ακούσει το παραμικρό. Όταν η οικογένεια της 43χρονης πήγε στο φαρμακείο, ήταν ήδη αργά.

«Θα φύγουμε μαζί για τον άλλο κόσμο»

Συγκλονίζει η φίλη της 43χρονης που όπως λέει στο LIVE NEWS, o 55χρονος συζυγοκτόνος έστειλε μήνυμα στο αδερφό της, λέγοντας ότι εκείνος και η αδερφή του θα φύγουν μαζί για τον άλλο κόσμο…

Ο κατηγορούμενος είχε στείλει μήνυμα στον αδερφό της, στην Αμερική που είναι, «εμείς οι δύο θα φύγουμε στον άλλο κόσμο.»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο 55χρονος που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του, ζήλευε τη σύζυγό του παθολογικά.

«Λέγανε πως την ζήλευε, πως την έλεγχε, στην καφετέρια έπαιρνε τηλέφωνο: «είναι εκεί δεν είναι;, είναι να στόρια ανεβασμένα, είναι κατεβασμένα. Ήταν πολύ όμορφη και τη ζήλευε πάρα πολύ» αναφέρει φίλη του θύματος.

«Το φαρμακείο στις Πηγές βάφτηκε κόκκινο …Τα παιδιά σου είναι και δικά μου παιδιά. Είναι τα παιδιά όλων μας που δεν έπρεπε να ορφανέψουν . ΤΟΣΟ ΆΔΙΚΑ. Καλό ταξίδι αγαπημένη…» αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπάλληλος του φαρμακείου.

Ο 55χρονος που πραγματοποίησε την 20η γυναικοκτονία στους τελευταίους 17 μήνες, είχε δυο ανήλικα παιδιά με το θύμα ηλικίας 6 και 10 ετών.

Όλες οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ο δράστης ζήλευε παθολογικά την 43χρονη γυναίκα, ωστόσο δεν είχαν γίνει καταγγελίες στην Αστυνομία για ακραία περιστατικά.