Oλοκληρώθηκε η 1η αιμοδοσία του νεοσύστατου συλλόγου “Άπλωσε το χέρι σου” στο Νοσοκομείο της Ξάνθης,τη Δευτέρα.

Πρόκειται για το νέο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών που ιδρύθηκε με μοναδικό αντικείμενο τη δωρεά αίματος στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

Σε ανάρτησή του ο επικεφαλής του Συλλόγου Τάσος Κωνσταντινίδης εξέφρασε τη συγκίνησή του για την ανταπόκριση του κόσμου και ευχαρίστησε  τους υπαλλήλους του τμήματος αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας για την θέρμη υποδοχή και υποσχέθηκε ότι ο Σύλλογος θα βρίσκεται δίπλα τους.

Στη σχετική ανακοίνωση π Σύλλογος αναφέρει:

 

Στις 18 Απριλίου 2022, μετά το πέρας της εθελοντικής αιμοδοσίας, αντιπροσωπεία του συλλόγου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα, συναντήθηκε με τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Ροφαέλα. Σε ένα ένθερμο κλίμα, είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε τη φιλοσοφία και την ιδεολογία δημιουργίας του συλλόγου μας, που πυρήνα έχει την αιμοδοσία αποκλειστικά για τις ανάγκες του νοσοκομείου μας. Ευχαριστούμε την κ. Διοικήτρια για την θερμή υποδοχή και υποσχόμαστε ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στις ανάγκες του νοσοκομείου και των συμπολιτών μας, κρατώντας πάντα σε περίοπτη θέση την κοινωνική προσφορά με ανιδιοτέλεια και έχοντας μοναδικό σκοπό το κοινό καλό.”

Από την πλευρά του το Τμήμα Αιμοδοσίας δημοσίευσε φωτογραφία των μελών του Συλλόγου  με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου και σημειώνει: “Ευχαριστούμε πολύ τον νεοσυσταθέντα σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης <<ΑΠΛΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ>> για την χθεσινή προσφορά αίματος των μελών του. Ελπίζουμε η συνεργασία αυτή να έχει συνέπεια και συνέχεια. Παρούσα και η διοικήτρια του Γ. Ν. Ξάνθης.”