Το σχόλιό του για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή έκανε μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης.

Όπως σημειώνει, υπήρξε το πιο μαζικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που σηματοδοτεί την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και απαρχή μιας αριστερής, προοδευτικής διακυβέρνησης. Ιδιαίτερη μνεία κάνει στην οικονομική κατάσταση στην οποία έχε περιέλθει η ελληνική οικογένεια αλλά και στην εκπροσώπηση των γυναικών κατά 50% στα νέα όργανα του κόμματος της αξιωματικης αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά;

Το πιο μαζικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, μια γιορτή εσωκομματικής δημοκρατίας και διαλόγου, που υπηρετεί τον άμεσο μας στόχο: την εκλογική νίκη και τη συγκρότηση μιας αριστερής προοδευτικής κυβέρνησης, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την πτώση της αποτυχημένης κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει αρχίσει. Και μαζί της έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και για την καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Έχει έρθει η ώρα της πολιτικής αλλαγής γιατί ο μήνας δεν βγαίνει, γιατί η Ελλάδα είναι 2 φορές πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο αυξήσεων στο ρεύμα, γιατί στην ΕΕ ο μέσος όρος αυξήσεων στα τρόφιμα είναι στο 5% και στη χώρα μας ξεπερνά το 15%.

Στις 15 του Μάη τα μέλη του κόμματος εκλεγούν πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή, με ποσόστωση 50% στην εκπροσώπηση των γυναικών στα νέα όργανα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δυναμώνει και ο εφιάλτης της κυβέρνησης Μητσοτάκη τελειώνει.