Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τον Οκάν Μποζ, τον κούκλο δικηγόρο που έχει εργαστεί ως μοντέλο και ο οποίος μας συστήνεται, μιλώντας για τη νομική, το modelling, τα μηνύματα που δέχεται στο Instagram και την καταγωγή του.

«Όσο σπούδαζα στη νομική δούλευα ως μοντέλο. Στο Μιλάνο έκανα φωτογραφήσεις και πασαρέλα για μεγάλους οίκους», περιέγραψε ο ίδιος.

Μιλώντας για το πώς προέκυψε η ενασχόλησή του με το modelling ο Οκάν Μποζ εξήγησε ότι «Είχα βγει ένα βράδυ μετά το σχολείο και μια φίλη της αδελφής μου που ήταν ήδη μοντέλο πρότεινε να πάω στο πρακτορείο της».

«Στο λύκειο αποφάσισα να σπουδάσω νομική. Έχω αφοσιωθεί στη δικηγορία, τώρα κάνω την πρακτική μου, και θέλω να ασχοληθώ με αυτό», σημείωσε ο ίδιος.

Σε ό,τι αφορά στην προσωπική του ζωή ο Οκάν Μποζ αποκάλυψε ότι «Έχει τύχει να βγω με κοπέλα που γνώρισα στο Instagram, και έχει τύχει να οδηγήσει αυτό και σε σχέση».

«Είμαι Πομάκος από την Ξάνθη, όταν ήμουν παιδάκι υπήρχαν κάποια περιστατικά bullying. Τους φαινόταν περίεργο το όνομα», σημείωσε ο ίδιος.