Συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ είχε το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Θεσμική συνάντηση ανάμεσα σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης και του υποψηφίου Βουλευτού του ΠΑΣΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11 Απριλίου 2022 στις 6:00 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου.

Το καταξιωμένο ενεργό στέλεχος της Πόλης-Αγοράς και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης, καταθέτοντας ρεαλιστικούς προβληματισμούς και εφαρμόσιμες προτάσεις, δήλωσε έντονα την αντίθεσή του απέναντι στο γνωστό παλαιοκομματικό πρότυπο και σε συμπεριφορές που δημιούργησαν χρόνια πολλαπλά ελλείμματα καταστροφικών αντιλήψεων και στάσεων.

Θέσεις που συνάντησαν την ομόφωνη και διαπιστωμένη αντίληψη της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης απέναντι σε μορφές βάναυσα αλλοιωμένες. Θέσεις που εκφράζουν την απόγνωση της μοναξιάς της Πόλης, την κρυμμένη πίσω από την επιφάνεια αγωνία, καθώς και την βαθύτερη επίγνωση της φθοράς.