Παραμένει στην Α.Δ. Ξάνθης μετά τις κρίσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας, ο Πασχάλης Γιώρης όπως και όλη η ηγεσία της ΕΛΑΣ στην περιοχή της ΑΜΘ.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τον Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Δούβαλη για την προαγωγή του στο βαθμό του Αντιστρατήγου και επιλογή του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, καθώς και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγο κ. Πασχάλη Συριτούδη για την παραμονή του στη θέση της ηγεσίας της ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.Θ.

Επιπρόσθετα, συγχαίρει τον Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Καραμανλή για την παραμονή στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας και τον Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη για την παραμονή του ως Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Τέλος, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους Διευθυντές των Δ.Α. Δράμας Αστυν. Δ/ντή κ. Αθανάσιο Σέρτη, Δ.Α. Ξάνθης Αστυν. Δ/ντή κ. Πασχάλη Γιώρη, Δ.Α. Αλεξανδρούπολης Αστυν. Δ/ντή κ. Λάμπρο Τσιάρα, Δ.Α. Ορεστιάδας Αστυν. Δ/ντή κ. Χαράλαμπο Ελευθεριάδη, καθώς και στον Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυν. Δ/ντή κ. Κωνσταντίνο Βλάχο, για τη διατήρησή τους ως Διευθυντών στις αντίστοιχες Υπηρεσίες επιπέδου Διεύθυνσης”, αναφέρει.

“Η απόφαση αυτή της Πολιτείας, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση του προσφερόμενου έργου των ανώτατων και ανώτερων στελεχών που υπηρετούν στην ακριτική μας περιφέρεια, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και τη διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και των συνόρων της χώρας μας. Εκ της θεσμικής μας θέσεως, δηλώνουμε την προθυμία μας για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αστυνομικών προβλημάτων της περιοχής, στεκόμενοι αρωγοί στις φιλότιμες προσπάθειές σας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.