Επίσκεψη στην Ξάνθη πραγματοποίησαν η π. Υπουργός και βουλευτής, Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Συντονιστής του τμήματος τουρισμού Βαγγέλης Κυριακού.

Στα πλαίσια της επίσκεψής τους πραγματοποίησαν σειρά επαφών με παραγωγικούς φορείς, συλλόγους και σωματεία της περιοχής με αντικείμενο της ανάπτυξη της περιοχής και την άρση της απομόνωσής της. Επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, το Στέκι Νεολαίας Καρντελέν, την Παλια Πόλη, το Σπίτι της Σκιάς του Τριαντάφυλλου Βαϊτση, το Επιμελητήριο Ξάνθης, όπου βρέθηκε και ο Σύλλογος Ξενοδόχων.

Στη Σταυρούπολη βρέθηκε στο ολοκαινούριο Κέντρο επισκεπτών του Δασαρχείου Σταυρούπολης ενώ το βράδυ είχε συνάντηση με τον ορειβατικό και τον ποδηλατικό σύλλογο καθώς και πολιτιστικούς συλλόγους στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης – Οικία Χατζιδάκι. Εκεί την υποδέχτηκε ο Πρόεδος της Επιτροπής Διαχείρισης Μ. Πουσπουρίκας, με την Κατερίνα Νοτοπούλου να επισημαίνει τη σημασία που έχει ο χώρος για την πολιτιστική και τουριστική ταυτότητα της Ξάνθης.

Στην Οικία Χατζιδάκι η τομεάρχης τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε μαζί με τη μητέρα της, που είναι ξανθιώτισσα καθώς και συγγενείς και φίλους της από την πόλη.