Από τις 13 Φεβρουαρίου και τη νίκη με Πιερικό στα Πηγάδια έχει να πανηγυρίσει τρίποντο ο ΑΟ Ξάνθη που ηττήθηκε στο φινάλε της σαββατιάτικης αναμέτρησης στον Βόλο και συγκεκριμένα με γκολ του Βερνάρδο στο 89′.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με την κάθε ομάδα να έχει από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος η Ξάνθη ήταν αυτή που απείλησε περισσότερο. Αρχικά στο 17′ ο Κρητικός πήρε την κεφαλιά με τον Ξενοδόχοβ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ενώ στο 33′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 33′ με τον Αλί Μπαμπά.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την υπεροχή του αγώνα. Αρχικά απείλησε στο 56′ και εν συνεχεία στο 67′ και εν τέλει βρήκε το γκολ στο 89′. Σε κόρνερ από τα αριστερά, έγινε με πάσα και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά πάσα η μπάλα έφτασε στον Βερνάρδο που με δεύτερη κεφαλιά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Κόλα (70′ Κότος), Μανγκά (55′ Μαρκοπουλιώτης), Ντος Σάντος (70′ Γκαργκαλατζίδης), Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Βερνάρδος (90+4′ Παπακώστας), Κουντουριώτης (46′ Σιαφά), Ξύδας.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ (81′ λ.τ Μπάτζιος), Γκάβριτς (63′ Τσιλιγγίρης), Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Κρητικός, Ουνγιαλίδης, Αλί Μπαμπά, Γκινσάρι, Παπάζογλου, Δόρης.