Την παραίτησή του υπέβαλε από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου ο Μιχάλης Σπανίδης, μέλος της παράταξης “Αγάπη για την Ξάνθη”.

Στη θέση του ορκίστηκε την Τρίτη δημοτικός σύμβουλος ο δεύτερος επιλαχών της παράταξης Χρήστος Παπαχρόνης. Είναι η δεύτερη αντικατάσταση που γίνεται στη συγκεκριμένη παράταξη καθώς είχε παραιτηθεί ο γιατρός Βασίλης Παπαδόπουλος και η τέταρτη στην τρέχουσα θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς έχουν παραιτηθεί η Χρυσούλα Δημούδη της πλειοψηφίας και ο Παναγιώτης Ταρενίδης της μείζονος αντιπολίτευσης.

Στο Δημαρχείο βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης ο επικεφαλής Ιωάννης Παπαχρόνης με τους δημοτικούς συμβούλους Δημοσθένη Γεωργιάδη, Χάρη Διαφωνίδη και Αφεντούλη Τσακιρίδη. Το νέο δημοτικό σύμβουλο, όρκισε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης. Μετά το πέρας της σύντομης τελετής ορκωμοσίας ο Δήμαρχος συνεχάρη τον νέο δημοτικό σύμβουλο και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα επ’ ωφελεία των συνδημοτών μας.

Από την πλευρά του ο Γ. Παπαχρόνης τόνισε ότι  “τα μέλη του συνδυασμού θα συνεχίσουν να ασκούν γόνιμη αντιπολίτευση, όπως κάνουν από την ανάληψη των καθηκόντων τους, συγχαίροντας και στηρίζοντας έμπρακτα από την μια όσα είναι για το καλό της πόλης και στηλιτεύοντας από την άλλη όσα θεωρούν ότι δεν γίνονται ορθά.”