Αλλαγή προσέγγισης φαίνεται ότι επιχειρεί η νέα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης με την προτροπή σε όλους τους εμπόρους της Ξάνθης να εγγραφούν ως μέλη και να εκπροσωπηθούν.

Η σχετική ανακοίνωση, η οποία κάνει λόγο για αγκυλώσεις του παρελθόντος και “επανεκκίνηση”, αναφέρει:

Αγαπητά στελέχη της Αγοράς, στα πλαίσια της επανεκκίνησης της θεσμικής δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης, με ομόφωνη απόφαση του νεοεκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου,ανοίγουμε το μητρώο του συλλόγου σε όλη την αγορά και σας καλούμε να στηρίξετε με την εγγραφή σας ως μέλη του Εμπορικού Συλλόγου την προσπάθεια για την διεκδίκηση των χρόνιων δικαίων αιτημάτων μας.
Απαλλαγμένοι από αγκυλώσεις και νοοτροπίες του παρελθόντος, ενωθείτε μαζί μας στην κοινή προσπάθεια για την επιβίωση μας για ένα καλύτερο αύριο.

Συνάντηση με Μπαράν – ΚΙΝΑΛ

Νωρίτερα την Παρασκευή το νέο ΔΣ είχε συνάντηση με το ΚΙΝΑΛ Ξάνθης. Αναλυτικά:

“Εποικοδομητική συνάντηση πραγματοποιήθηκε η την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 2:30 ,
στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Νομού Ξάνθης, ανάμεσα σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου και του Βουλευτού Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ κ. Μπαράν Μπουρχάν,
ο οποίος συνοδευόταν από στελέχη του πολιτικού του γραφείου και από το μέλος της τοπικής επιτροπής της πολιτικής παράταξης Παναγιώτη Δαβιτίδη.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νικόλαος Γρηγοριάδης
κατέθεσε υπόμνημα με προτάσεις που αφορούν άμεσα στην λειτουργία της καθημερινότητας της αγοράς σε σχέση με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Κεντρική Διοίκηση.” αναφέρατε.