Σε καταγγελία για εξύβριση εναντίον του Προέδρου του Συλλόγου Αιμοδοτών “Αγάπη” προχώρησε το Τμήμα Αιμοδοσίας με ανάρτηση που έγινε στη σχετική σελίδα του facebook, μια μέρα μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιάννης Παπαχρόνης με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Έλενα Ροφαέλα.

Αναλυτικά, αναφέρεται:

“Στην χθεσινή συνάντηση του κου Παπαχρόνη με την διοικήτρια του νοσοκομείου μας ο κος Παπαχρόνης μεταξύ των άλλων δεν παρέλειψε να εξυβρίσει το τμήμα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Ξάνθης, το νοσηλευτικό προσωπικό και εμένα προσωπικά. Η πράξις του αυτή είναι παντελώς ακατανόητη και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως. Δεν σεβάστηκε το έργο μας που χρόνια τώρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας με τόσο κόπο και καλοσύνη.”

Στην απάντησή του, κάτω από την ανάρτηση ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Αγάπη” αναφέρει:

“Ηλία κάνεις λάθος δε υπήρχε καμία εξίβρυση από μέρους μου απλώς κάποια παράπονα και πικρίες.Όπως και μετέφερα κάποια παράπονα των υπολοίπων μελών του Δ.Σ..Αυτά όμως θα ειπωθούν και όταν συναντηθούμε όλοι μαζί στη σύσκεψη του Νοσοκομείου.Με διάλογο βρίσκονται λύσεις όπως γίνεται εδώ και πολλά έτη.Τα λόγια λοιπόν φέρνουν λόγια και δεν υπάρχει ανάγκη κάτι να ειπωθεί παραπάνω αφού μπορούν να διευκρινιστούν δια ζώσης.”