Άλλη μια ήττα εν μέσω του καταστροφκού δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος υπέστη η Ξάνθη στο Καυτατζόγλειο από τον Ηρακλή, στο εξ αναβολής ματς που έγινε την Πέμπτη.

Η ομάδα του ΑΟΞ άργησε να μπει στο ματς με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς εξαιτίας πέναλτυ που αμφισβητήθηκε, στο 10ο λεπτό.

Στη συνέχεια η ομάδα προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες αλλά υστέρησε και πάλι εμφατικά, ειδικά  στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό σκορ. Η νέα ήττα και βαθμολογική απώλεια απλώς πιστοποίησε την κακή αγωνιστική κατάσταση και το εμφανή κενά στο ρόστερ της ομάδας που οδηγούν σε απώλεια του φετινού στόχου, αρκετά πρόωρα.

Το ματς έγινε υπό την παρουσία του ιδιοκτήτη της ομάδας Μπιλ Πάπας και του Δ.Σ. που βρέθηκαν στα επίσημα του Καυτατζογλείου

Διαιτητής: Μπεκιάρης (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Δίπλαρης, Βογιατζής (Καρδίτσας)

4ος: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπαλικτσής(68′ Μανωλάκης), Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ(46′ Σγουρής), Πατράλης, Ναπολιτάνο, Τότσκα(87′ Ντένζελ, Tομάς, Κάκκο, Καρτσαμπάς(75′ Άλεξιτς)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Zίκιτσα Tασέφσκι): Γιακουμής, Πολίμος(13′ λ.τρ. Ουνγιαλίδης), Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μπάτζιος, Βιθέντε, Δόρης(67′ Γκουνσάρι), Τσέλιος, Αλί Μπαμπά(67′ Κρητικός), Γκάβριτς, Διαμαντόπουλος(77′ Τσιλιγγίρης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ Sportsaddict.gr