Σε ανακοίνωσή του ΚΟΞ αναφέρει:

Από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου διεξήχθη το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β. Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Στις ίδιες ημερομηνίες πραγματοποιήθηκε το Χειμερινό Πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος στην Αθήνα στο ΟΑΚΑ. Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης , ο μοναδικός σύλλογος που εκπροσωπεί την πόλη μας τα τελευταία 8 χρόνια στον υγρό στίβο, έλαβε μέρος με δύο αθλητές του, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε κούρσα τους με τα αποτελέσματα τους να αντικατοπτρίζουν τη προσπάθεια τόσων μηνών.

Πλασαρίστηκαν σε υψηλές θέσεις στις βαθμολογούμενες κατατάξεις, σε έναν αγώνα με 1060 αθλητές από 66 ομάδες της Βορείου Ελλάδος δίνοντας πολύτιμους  βαθμούς στον Όμιλο .

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος:

Μπίζας Κωνσταντίνος 50μ & 100μ Πρόσθιο Στο αγώνισμα των 50 μέτρων Πρόσθιου κατέλαβε την 8η θέση στη Β. Ελλάδα στην κατηγορία Κ16

Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος 50μ Ελεύθερο , 50μ & 100μ Πεταλούδα Στο αγώνισμα των 50 μέτρων Πεταλούδα κατέλαβε την 2η θέση στη Β. Ελλάδα και την 8η θέση στη Πανελλήνια Κατάταξη στη κατηγορία Κ15 

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ΚΟΞ συγχαίρουν  τους αθλητές μας , για την εξαιρετική συμμετοχή τους στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Β. Ελλάδος στους οποίους το μέλλον, τους ανήκει και εμείς είμαστε περήφανοι που είναι αθλητές μας.

Στην επιτυχία των αθλητών μας, η καθοδήγηση  και η εμπειρία της προπονήτριας μας Ευαγγελίας Πολίτου για άλλη μία φορά ήταν καθοριστικής σημασίας.

Ο ΚΟΞ, για ακόμα μια φορά, αποδεικνύει με το έργο του και τα αποτελέσματα των αθλητών του ότι ο σύλλογος έχει ΙΣΤΟΡΙΚΟ παρελθόν, ΔΥΝΑΜΙΚΟ παρόν αλλά και ΛΑΜΠΡΟ μέλλον.” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΟΞ.