Αίσθηση προκαλεί η υπόθεση που ερευνούν οι αρχές στην περιοχή της Σταυρούπολης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του xanthi2.gr μια 29χρονη εξαφανίστηκε την Τρίτη από οικισμό της περιοχής με αποτέλεσμα η γιαγιά της να απευθυνθεί στις αρχές. Την Τετάρτη το πρωί, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει την κοπέλα, την οποία είχε δεμένη επί 20 και πλέον ώρες μέσα στο αυτοκίνητό ένας 38χρονος άνδρας από την ίδια περιοχή, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις.

Το κίνητρο της  απαγωγής, είναι σύμφωνα με τις ενδείξεις η ερωτική αντιζηλία καθώς το δράστη φέρεται να ενόχλησε το φλερτ της κοπέλας με άλλο άνδρα. Η κοπέλα καταγγέλλει από την πλευρά της ότι ο άνδρας επιχείρησε να την πνίξει όσο την κρατούσε  στο αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο βρέθηκε κοντά στο γήπεδο της Σταυρούπολης από τους αστυνομικούς που έφτασαν σχετικά γρήγορα και απελευθέρωσαν την κοπέλα.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δράστης

Ο άνδρας, που εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι  παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια, αφού του ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης και της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενώ συνήγορος υπεράσπισης είναι ο Δικηγόρος Ξάνθης Γιάννης Μπάρκας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μήνα στο αστυνομικό τμήμα, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της απαγόρευσης προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 20 μέτρων .