Την τρίτη και τελευταία φάση της συλλογής των δεδομένων της «Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών 2021» ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Ειδικότερα, κατά τη χρονική περίοδο από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 έως τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, όσοι δεν μπόρεσαν, για οποιονδήποτε λόγο, να αυτοαπογραφούν ηλεκτρονικά ή να απογραφούν από τον Απογραφέα της περιοχής τους με τη διαδικασία της προσωπικής συνέντευξης, θα έχουν τη δυνατότητα να απογραφούν είτε ηλεκτρονικά είτε διά ζώσης ή και τηλεφωνικά.

Τόπος διενέργειας στον Δήμο Ξάνθης, για τις περιπτώσεις που η απογραφή θα γίνει με φυσική παρουσία του απογραφόμενου, είναι η Περιφερειακή Υπηρεσία Στατιστικής Ξάνθης (Μεσολογγίου 13 -Ισόγειο).

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της είναι: 2541023385 και 2541022708, κατά τις ώρες 9:00-16:00.

Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά.

Ο Δήμος Ξάνθης καλεί τους δημότες του, που για τον οποιοδήποτε λόγο δενπογράφηκαν κατά την προηγούμενη περίοδο να ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκληση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Επισημαίνεται ότι κατά την προσέλευση για την απογραφή απαιτείται η γνώση του ΑΜΚΑ ή του ΑΦΜ και η είσοδος στο χώρο θα πραγματοποιείται βάσει των υγειονομικών μέτρων που εφαρμόζονται για την είσοδο στις Δημόσιες Υπηρεσίες.