Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Δράμας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα απάτης από κοινού, κατ΄εξακολούθηση,  με συνολική ζημία άνω των 120.000 ευρώ και για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Πρόκειται για τον υπήκοο Βουλγαρίας  TSVETAN  NAKOV του STOYANOV και της DIMITRINKA, γεννηθέντα την 20-12-1977, στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 25 Φεβρουαρίου του 2022, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην αποκάλυψη νέων μαρτύρων, οι καταθέσεις των οποίων θα οδηγήσουν στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω εγκλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25210-31111 και 25210-60070 του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.