Στην Πολυτεχνική Σχολή της Ξάνθης σπουδάζει η αδερφή του 19χρονου Αλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς.

Η δολοφονία του άτυχου αγοριού έχει σοκάρει όλη τη χώρα ενώ ο θείος του, μιλώντας σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, σημειώνει ότι η οικογένεια έχει άλλο ένα παιδί, μια αδερφή η οποία σπουδάζει στην Ξάνθη και την οποία κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του ο πατέρας διαρκώς καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη συμπαράστασή και παρηγοριά του μετά την συγκλονιστική απώλεια.

Οι συλλήψεις, παράλληλα, έχουν φτάσει τις 8 μέχρι στιγμής ενώ εντάλματα σύλληψη εκκρεμούν εναντίον άλλων δύο νεαρών που φέρεται να συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση. Εν τω μεταξύ ο 23χρονος βασικός ύποπτος απολογείται τη Δευτέρα στον Ανακριτή για την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, την Κυριακή, στον αγώνα του τοπικού ΑΟΞ με την Καρδίτσα, ο σκόρερ Διαμαντοπουλος, αφιέρωσε το πρώτο του γκολ στον αδικοχαμένο 19χρονο βγάζοντας τη φανέλα του ώστε να φανεί μια δεύτερη φανέλα με το όνομα του Άλκη, υπό τα χειροκροτήματα των φίλων της ομάδας.