Αν και πέτυχε τέρμα μετά από 4 αγώνες η ομάδα του ΑΟΞ, δεν έφυγε με τη νίκη στου Ρέντη απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλλον γλίτωσε τα χειρότερα, ισοφαρίζοντας στο 90+4 το γκολ που είχαν πετύχει 80 δευτερόλεπτα νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι για το τελικό 1-1 !

Παρόλα αυτά, η ομάδα απομακρύνεται και άλλο από την κορυφή της βαθμολογίας ενώ και η εικόνα δεν “έπεισε” αν και κρατά την αντίδραση στο χιτσκοκικό φινάλε.

Στο ματς με τον Ολυμπιακό Β΄ο ΑΟΞ παρουσίασε τη γνωστή εικόνα και, παρότι δεν απειλήθηκε, άργησε να πιέσει τον Ολυμπιακό και να μπει στην περιοχή του, κάτι που έγινε στο δεύτερο μέρος. Και ενώ φαινόταν ότι η ομάδα οδηγείται σε μια τρίτη συνεχόμενη λευκή ισοπαλία, το φινάλε ήταν ιδιαίτερα δραματικό.

Στο 90+3 ο Ξενιτίδης των ερυθρόλευκων τροφοδότησε τον Κωστή έξω από την περιοχή της Ξάνθης κι εκείνος με ένα μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο ΑΟΞ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στην επόμενη φάση με κεφαλιά του Θυμιάνη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Τζολάκη για να διαμορφωθεί το τελικό 1-1.

Είναι χαρακτηριστικό οτι οι παίκτες του ΑΟΞ δεν πανηγύρισαν το γκολ που πέτυχαν στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ολυμπιακός Β’: Τζολάκης, Καρβάλιο (62′ Κωστή), Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Τσέλιος (83’ Σαπουντζής), Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Σουρλής, Πινακάς (71′ Ντόη).

Ξάνθη: Ίτσο, Πολίμος (73′ Ουνγιαλίδης), Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Παπάζογλου, Γκάβριτς, Αλί Μπαμπά (88′ Διαμαντόπουλος), Γκόμεζ, Τσέλιος (73′ Γκινσάρι), Δόρης (83′ Θυμιάνης), Δεληγιαννίδης.

Οι καλύτερες φάσεις του ματς