Μια νεκρή γυναίκα, 61 ετών, και ένας σοβαρά τραυματισμένος 67 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής την οδό Λεωφόρο Στρατού στην Ξάνθη.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το όχημα  που οδηγούσε ο 67χρονος ημεδαπός και επέβαινε
η 61χρονη συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις 21χρονοι.

Επί τόπου έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες του πρώτου οχήματος. Κατά τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Ξάνθης εξέπνευσε η 61χρονη γυναίκα ενώ ο 67χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι τρεις νεαροί, που έχουν ελαφρά τραύματα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος. Θανατηφόρα τροχαία

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οδός Λ. Στρατού είναι ο πλέον επικίνδυνος δρόμος της πόλης με πολλά θανατηφόρα και πολύ σοβαρά τροχαία ατυχήματα τα τελευταία χρόνια. Στο δρόμο αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες αν και πρόκειται για στενό δρόμο, σε κατοικημένη περιοχή με μεγάλες κολώνες περιμετρικά .

Ειδικά στον κόμβο που βρίσκεται στις γραμμές του τρένου ο βαθμός επικινδυνότητας αυξάνεται καθώς η κατεύθυνση από τον ΟΑΕΔ και την ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση εισέρχεται χωρίς φανάρι στην κίνηση ενώ η κατεύθυνση που έρχεται από τη γέφυρα του Κόσυνθου στενεύει επικίνδυνα και στερείται ορατότητας.