Έφυγε από τη ζωή, σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου 2022, σε ηλικία 38 ετών, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Δράμας Χρήστος Κυριακίδης.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο νότιο περιφερειακό της Δράμας, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα που οδηγούσε ο Χρήστος Κυριακίδης προσέκρουσε σε κολόνα.

Η ανάρτηση του Δημάρχου Δράμας Χρ. Μαμσάκου

Σε ανάρτησή του για την τραγική απώλεια του Χρήστου Κυριακίδη, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος ανέφερε τα εξής:

ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ
Τα  λόγια είναι φτωχά για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Με βαθιά θλίψη και οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του   φίλου  μου και συνεργάτη μου στο Δήμο Δράμας Χρήστου  Κυριακίδη.
Η ξαφνική και αναπάντεχη απώλεια, κάνει πιο βαριά τη λύπη μου.
Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν  ένας άξιος Πρόεδρος  και στην Κοινότητα Μικροχωρίου.
Εξίσου μεγάλη  ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου.
Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα  , ιδιαίτερα  αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του.
Για όσους τον γνωρίσαμε η απώλειά του αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
Ήταν πάντα δίπλα μου και είχα μαζί του μια ανθρώπινη και βαθιά σχέση.
Στην οικογένειά του, στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα, απευθύνω τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια.