Ένα εκπληκτικό βίντεο δημοσιεύτηκε πριν λίγες στο κανάλι της ΠΕ Ξάνθης στο YouTube για την τουριστική προβολή της περιοχής.

Πρόκειται για μια δουλειά της ομάδας του Γιώργου Κράλλη, στην οποία εμφανίζονται όλες οι πιθανές δραστηριότητες, από τις παραλίες του νομού μέχρι τις υψηλότερες κορυφές, σε όλες τις εποχές του χρόνου αναδεικνύοντας τις εντυπωσιακές ομορφιές. Ορεινή ποδηλασία, κανό, κατάβαση ποταμού, αναρρίχηση, ορειβασία, ιστιοπλοΐα, windsurfing, 4Χ4, παραπέντε και άλλες δραστηριότητες από τις ηλιόλουστες παραλίες μέχρι τη χιονισμένη Χαϊντού και από τα στενά του Νέστου μέχρι τον καταρράκτη του Λειβαδίτη, πρωταγωνιστούν βίντεο ενώ γνωστοί ξανθιώτες που ασχολούνται με διάφορα σπορ και δραστηριότητες εμφανίζονται για δευτερόλεπτα στο  βίντεο. Εντυπωσιακά γυρίσματα αλλά και αρκετά προσεγμένο και δημιουργό μοντάζ συνθέτουν το βίντεο τουριστικής προώθησης.

“Η Περιφέρεια ΑΜΘ – ΠΕ Ξάνθης δημιούργησε το βίντεο για τον εναλλακτικό τουρισμό – υπαίθριες δραστηριότητες στα πλαίσια της προσπάθειας ανάδειξης του φυσικού πλούτου και του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στο έτος” αναφέρει στο σημειώμά του ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Νικόλαος Ευφραιμίδης στο You Tube.