H Μητρόπολη Ξάνθης, με ανακοίνωσή της, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Αστυνομικό Διευθυντή, τον Αστυνομικό υποδιευθυντή, όλα τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για τη μέριμνα και προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεώς.

Όπως αναφέρει η Μητρόπολη τα τρόφιμα “διατίθενται προς στήριξη αδελφών και συμπολιτών μας καθ’ όλη τη διάρκεια του Αγίου Δωδεκαημέρου. Η προσφορά αυτή είναι πολλαπλώς σημαντικότερη ειδικά στις δύσκολες αυτές εποχές που βιώνουμε και στηρίζει την προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας προς ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας. Ευχόμαστε Καλή και Ευλογημένη Χρονιά.” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

Παράλληλα, την Πέμπτη στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του  Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία διανομή του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας σε εκατό δικαιούχες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας με χαμηλό εισόδημα.

Η σχετική ανακοίνωση σημειώνει: ” Το εν λόγω πρόγραμμα αποτελεί το αποτέλεσμα συνεργασίας της καθ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως με την Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς
Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των καταστημάτων «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» και εντάσσεται σε μία συνολική προσπάθεια της Μητροπόλεώς μας που σκοπό έχει την ανακούφιση συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την εντεινόμενη κρίση. Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση « ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η οποία
με τις ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και τις εργώδεις προσπάθειες του Διευθυντού της κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση στην Μητρόπολή μας του σημαντικού αυτού προγράμματος.”