Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης, συνάντηση Εργασίας των Δημάρχων και των Γενικών Γραμματέων των Δήμων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης.

“Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», Δρα Μιχάλη Χρηστάκη και τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων ΑΜ-Θ, Δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη.

Η εκδήλωση, τη διοργάνωση της οποίας έχει αναλάβει η Γενική Γραμματέας Σοφία Ψωμά, υλοποιείται, στο πλαίσιο του Επιστημονικού Συνεδρίου που συνδιοργανώνεται από την Ένωση «Κλεισθένης» και τον Δήμο Ξάνθης, τον ερχόμενο Μάιο.

Αιρετοί και στελέχη των ΟΤΑ της ΠΑΜ-Θ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σε θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους Δήμους όλης της χώρας, όπως το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο Εσωτερικός Έλεγχος των ΟΤΑ, η Διαχείριση των Αδέσποτων Ζώων & η Εφαρμογή του Νόμου 4830/2021, τα οποία θα αναλυθούν από τον Δρα Μιχάλη Χρηστάκη.

Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορηθούν διεξοδικά, για το, πανελλήνιας εμβέλειας, επιστημονικό συνέδριο των Γενικών Γραμματέων Τ.Α. με θέμα: «Επενδυτικός-Αναπτυξιακός Προγραμματισμός & Διοίκηση Οικονομικών Αξιών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 13-15 Μαΐου 2022 στην πόλη μας.” καταλήγει η ανακοίνωση.