Η πρώτη, και ίσως τελευταία, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πριν την εφαρμογή των νέων μέτρων κατά της πανδημίας, ήταν αυτή που πραγματοποιήθηκε στην “Ευχούπολη” και την Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ.

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που ήταν αφιερωμένοι στους μικρότερους σε ηλικία φιλάθλους της ομάδας και έδωσε αρκετή χαρά στους μικρούς φίλους του ΑΟΞ αλλά και ευχαρίστηση στους παίκτες, που απόλαυσαν τις εκδηλώσεις αγάπης των παιδιών.

Το κοινό χαιρέτησε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Κεχαγιάς, που ζήτησε από το κοινό να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας και υποσχέθηκε ότι στο τέλος της σεζόν η ομάδα θα πετύχει το μεγάλο στόχο της,  και ο αρχηγός του ΑΟΞ Τάσος Παπάζογλου. Οι αθλητές όπως ο Βαγγέλης Πλατέλας και ο Πωλ Ίτσο μοίρασαν δώρα, υπέγραψαν αυτόγραφα ενώ φωτογραφήθηκαν υπομονετικά με όλους.

Η ευχή και επιθυμία που έλαβαν ήταν να επαναφέρουν γρήγορα την ομάδα στη φυσική της θέση, στην μεγάλη κατηγορία. Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Ξάνθης και οι συνεργάτες του και ο νέος -από 1η Ιανουαρίου- Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης.