Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα για την επίθεση που δέχτηκαν δύο γυναίκες από άγνωστο άνδρα στην οδό Αν. Δημητρίου το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το περιστατικό που καταγγέλουν δύο νεαρές ξανθιώτισσες, στη διασταύρωση με την οδό Αν. Θράκης ένας άνδρας με κόκκινο σκούφο, τις σταμάτησε και τις επιτέθηκε με μαχαίρι. Οι κοπέλες προσπάθησαν να ξεφύγουν και άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια και έτρεξαν με κατεύθυνση το ΙΚΑ όταν ένας οδηγός στη διασταύρωση αντιλήφθηκε το περιστατικό και σταμάτησε για να επιβιβάσει τις κοπέλες στο ΙΧ του.

Μάλιστα, ο δράστης, σύμφωνα με τη μαρτυρία μιας κοπέλας, έφτασε να απειλήσει με μαχαίρι τον οδηγό του αυτοκινήτου και μετά αποχώρησε.  Επί τόπου έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ, μόλις οι κοπέλες ειδοποίησαν την άμεση δράση. Έγιναν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ αλλά ο δράστης δεν εντοπίστηκε ενώ οι νεαρές εξέφρασαν τις ευχαριστίες για την άμεση επέμβαση.

Mέχρι στιγμής, η καταγγελία βρίσκεται στα κοινωνικά δίκτυα και επισήμως δεν έχει κατατεθεί στην Αστυνομία για να επιληφθεί αρμοδίως. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τις παθούσες στο Facebook.