Η Japan Tobacco International (JTI), έχοντας πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις στη Βόρειο Ελλάδα μετά την εξαγορά του εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη, έχει αναπτύξει στενό σύνδεσμο με την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας και Θράκης, στηρίζοντας συστηματικά την Κοινότητα και την τοπική οικονομία. 

Στο πλαίσιο της συνεχούς και σταθερής παρουσίας της στη Β. Ελλάδα, η JTI μοιράζεται και φέτος το όραμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για μια εορταστική ατμόσφαιρα στην πόλη και στηρίζει έμπρακτα τον εορταστικό στολισμό της. 

Πιο συγκεκριμένα, η JTI συνέβαλε στον εορταστικό διάκοσμο της εμβληματικής περιοχής του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, διαμορφώνοντας ένα από τα χριστουγεννιάτικα  παρτέρια στον άξονα της Αριστοτέλους και συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ξεχωριστής εορταστικής ατμόσφαιρας στο κέντρο της πόλης και στην τοποθέτησή  της στον ευρωπαϊκό «χάρτη» των χριστουγεννιάτικων προορισμών.

Η JTI συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια συνεχούς επένδυσης στην Ελλάδα και είναι σήμερα η 2η μεγαλύτερη εταιρεία στην ελληνική αγορά καπνικών προϊόντων.  Με τον πλήρη μετασχηματισμό του εργοστασίου της Ξάνθης και την ανάδειξή του σε μια Ευρωπαϊκών προδιαγραφών παραγωγική και εξαγωγική μονάδα, η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την επενδυτική της παρουσία και να στηρίζει έμπρακτα τη χώρα.