Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ “Πεντάρα” με Τρίκαλα : Καταιγιστικός ο ΑΟΞ, μόνος πρώτος στην κορυφή !...

“Πεντάρα” με Τρίκαλα : Καταιγιστικός ο ΑΟΞ, μόνος πρώτος στην κορυφή ! (video)

Στην καλύτερη ίσως φετινή του εμφάνιση ο ΑΟΞ, επιβλήθηκε με 5-0 των Τρικάλων αποδίδοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και ενθουσιάζοντας τους αρκετούς φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στα Πηγάδια, παρά το τσουχτερό κρύο.

Η ομάδα διεύρυνε το εντυπωσιακό σερί με το Νίκο Κεχαγιά στον πάγκο καθώς από τη δεεύτερη αγωνιστική έχει καταγράψει 7 συνεχείς νίκες, χωρίς να έχει δεχτεί ούτε τέρμα, και βρίσκεται μόνη πρώτη με 22 βαθμούς, αήττητη, με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και με ένα ματς λιγότερο από τη δεύτερη Βέροια.

Το μας δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Η ομάδα των Τρικάλων κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς ενώ η Ξάνθη είχε εντυπωσιακή υπερχή από το πρώτο λεπτό ολοκληρώνοντας το ματς με 19 (11) τελικές έναντι 4(3) των Τρικάλων. Από τη στιγμή που η ομάδα του Κεχαγιά κατάφερε να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων, στο 37, ακολούθησε ένα κρεσέντο με 3 γκολ σε 6 λεπτά. Ο ΑΟΞ συνέχισε να έχει καταιγιστικό ρυθμό και στην επανάληψη πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ, ολοκληρώνοντας το θρίαμβο.

O τεχνικός της ομάδας στις δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και πρόσφερε ωραία θέματα στους φιλάθλους ενώ σημείωσε ότι το βάρος πέφτει στο επόμενο ντέρμπυ μέσα στο Αλκαζάρ, απέναντι στην ΑΕΛ.

To φιλμ του αγώνα:

Δύο γκολ σημείωσε ο Ibraimi (42′ κεφαλιά, 62′ σουτ), ενώ άνοιξε το σκορ ο Βαγγέλης Πλατέλλας με σουτ στο 37′, ο Τσέλιος έκανε το 3-0 στο 44′ και ο Gomez διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η 4η σερί εντός έδρας νίκη με την ομάδα μας να είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Διαιτητής ήταν ο Γιώργος Βρέσκας (Μηνούδης – Βρούζος) της ΕΠΣ Πιερίας και 4ος διαιτητής ο Δημήτρης Θεοχάρης (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Κεχαγιάς): Izzo, Πολίμος (85′ Δεληγιαννίδης), Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Θυμιάνης (67′ Δόρης), Gomez, Ginsari (77′ Monrose), Πλατέλλας (85′ Δημητριάδης Τ.), Τσέλιος, Ibraimi (67′ Διαμαντόπουλος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμπέντε): Σεντουριάν, Ριζογιάννης, Αουντίνο (46′ Μπαξεβάνος), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Σανδραβέλης (87′ Μανίσογλου), Ντιαλοσί, Παρέδες (46′ Πέλκας), Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Νιάρος (77′ Κεχαγιάς), Ελευθεριάδης.