Ένα εντυπωσιακό σποτ για την ευαισθητοποίηση των μεγάλων ηλικιών γύρω από την ανάγκη εμβολιασμού δημοσίευσε η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων “Άγιος Παντελεήμων”.

Το Γηροκομείο της Μητρόπολης προχώρησε στην παραγωγή ενός κοινωνικού μηνύματος, βασισμένο σε ένα ευφάνταστο σενάριο. Το σποτ απευθύνεται στο συναίσθημα των πολιτών και τους καλεί να εμβολιαστούν και να μαθαίνουν στα εγγόνια τους την αλφαβήτα αντί για τα γράμματα που αντιστοιχούν στις μεταλλάξεις του κοροναϊού.

Όπως συνέβη και στο Γηροκομείο, που παρά τις αντιξοότητες, κατέφερε να προστατέψει μέχρι σήμερα τους τροφίμους του από τον κοροναϊό.

Οι υπεύθυνοι της Μονάδας αναφέρουν:

Εμείς που απο την αρχή της πανδημίας παλέψαμε με τον θανατηφόρο ιό και καταφέραμε με ότι διαθέταμε να προστατεύσουμε τους ηλικιωμένους μας, και το πετύχαμε πλήρως, σας λέμε οτι το Εμβόλιο είναι το μόνο φως προς την ελευθερία!

Φτιάξαμε αυτό λοιπόν το σποτ, τούτες τις άγιες μέρες, ώστε να συνεισφέρουμε και μεις στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Η κα Φωτούλα και ο Γιαννάκης σας προτείνουν να κάνετε το αυτονόητο ώστε η ΑλφαΒήτα να κρατήσει την αξία που ξέρουμε και οχι να ονοματίζει τις μεταλλάξεις του κορονοϊού.