Με ιδιαίτερη σφοδρότητα φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε η 29χρονη Τζεβριέ, που έχασε τη ζωή της, από τον σύζυγό της στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παύλο Παυλίδη που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή της κοπέλας το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Παυλίδη, ο οποίος μίλησε στο Newsbomb.gr, η γυναίκα, όπως φαίνεται από τα χτυπήματα, χτυπήθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη. «Τα χτυπήματα είναι συμβατά με αυτά που είχαμε εντοπίσει και στην πρώτη εξέταση. Πρόκειται για πολλαπλές θλάσεις – ρήξεις ήπατος από όργανο. Τέτοια χτυπήματα συναντώνται σε τροχαία. Είναι πολύ μεγάλη η δύναμη πλήξης» ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα στις 5 Δεκεμβρίου είχε παρουσιαστεί στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης με τον άντρα της υποστηρίζοντας πως έπεσε από τη σκάλα. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η κοπέλα δεν είχε πέσει από σκάλα, αλλά αντίθετα είχε χτυπηθεί άγρια από τον σύζυγό της.

Την ίδια ώρα ο καθ΄ ομολογίαν 30χρονος συζυγοκτόνος, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά το πέρας της απολογίας του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο Καδήρ Ιννάν Ραμαδάνογλου, ζήτησε συγνώμη για το κακό που προκάλεσε, στη σύζυγό του, αλλά και στην οικογένεια της.