Η Εταιρεία Εταιρεία Δ.ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ,, που δραστηριοποιείται στα Κιμμέρια Ξάνθης,  προκρίθηκε από το Δ.Σ. του ΔΕΔΔΗΕ ως μία από τις τρεις αναδόχους, στον διαγωνισμό που είχε προκηρύξει τον Σεπτέμβριο, ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, για την προμήθεια νέων καλωδίων και αγωγών -συνολικής αξίας 200 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του Δήμου Ξάνθης αναφέρεται σχετικά:

Η Εταιρεία Εταιρεία Δ.ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ,αποδεικνύει τη σταθερή και ανοδική της πορεία, ενδυναμώνοντας και επεκτείνοντάς τη θέση της στην αγορά και δημιουργώντας προστιθέμενη αξία.

«Αυτή η αξία, όμως, δεν είναι μόνον οικονομική, αλλά και αξία για μια κοινότητα ή για ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο και συνεισφέρει στην κοινωνική ευημερία και την πρόοδο», τόνισε ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γι’ αυτήν την εξέλιξη.

Επισήμανε ότι όταν, σε μια περιοχή, η επιχειρηματική δραστηριότητα ακμάζει, τότε αυτό, επιστρέφει στην ίδια την τοπική κοινωνία. «Η πρόκριση της συγκεκριμένης εταιρίας είναι πολύ σημαντική, φυσικά για την ίδια και τους εργαζομένους της, προσδίδει, όμως θετικό πρόσημο και στην τοπική κοινωνία. Διότι, όχι μόνον εξασφαλίζει τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, αλλά δίνει και προοπτική για αύξηση αυτών των θέσεων το επόμενο διάστημα», υπογράμμισε.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, που η Εταιρεία επιδεικνύει, σε κάθε ευκαιρία, ευχαριστώντας για την ευγενική χορηγία των 6.000 ευρώ που διέθεσε για την κάλυψη των αναγκών στις εργασίες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.