Η 43χρονη Θεανώ πέθανε από κορονοϊό στο νοσοκομείο της Καβάλας, αφήνοντας πίσω της δύο μικρά παιδιά. Μετά τον θάνατό της, η οικογένειά της βρήκε στο κινητό της το μήνυμα με το οποίο περιέγραφε ότι, αυτό που τής κόστισε τη ζωή ήταν η αναβλητικότητά της και η άρνησή της να εμβολιαστεί. «Μπήκα στο σύστημα μια φορά και είπα “άστο, άλλη φορά”, ποια άλλη φορά; Δεν υπάρχει», έγραφε.

Το συγκλονιστικό κείμενο που βρέθηκε στο κινητό της μοιράστηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο αδερφός της Θεανώς, Ανδρόνικος Σιβρόπουλος. Η 43χρονη άφησε πίσω της δύο παιδιά, ηλικίας 8 και 5 ετών.

Η ανάρτηση του κ.Σιβρόπουλου

Το παρακάτω κείμενο το έγραψε η αδελφή μας Θεανώ ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο λίγες μέρες πριν διασωληνωθεί και τελικά χάσει τη ζωή της χθες 24/11/2021 στην ΜΕθ Νοσοκομείου Καβάλας. Το βρήκαμε στο κινητό της σε αρχείο word μαζί με αλλά αρχεία που έγραψε για κάθε έναν από εμάς χρησιμοποιώντας την τελευταία δύναμη που της είχε απομείνει ενώ το οξυγόνο της μειώνονταν μέρα με την μέρα. Παρακαλούμε να το κοινοποιήσετε γιατί έστω και ένα παιδάκι αν γλιτώσει την ορφάνια, η ψυχή της αδελφής μας θα χαμογελάσει από εκεί πάνω που τώρα πια βρίσκεται! Σε αγαπάμε Θεανω μας!!! Υγεία σε όλους του ανθρώπους !

Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια, Την Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου, είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα covid στην Καβάλα, αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση.

Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον λίγο η αναβλητικοτητα μου, δεν το έκανα. Τί κέρδισα ;δεν κέρδισα … το αντίθετο έχασα την ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω βγήκε το astra zeneca, άστο λέω άλλη φορά… άλλη πια άλλη; δεν υπάρχει άλλη φορά.

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οι γιατροί το λένε και εμείς δεν ακούμε … ακούμε τον έναν και τον άλλον, που δεν είναι γιατρός, ο καθένας μας έχει ένα γιατρό που εμπιστεύεται. Ας τον ρωτήσει τι γίνεται στα νοσοκομεία…