Δεν αντέχει κριτικής ο αγώνας μεταξύ Καβάλας και ΑΟ Ξάνθης, την Τετάρτη στο Περιγιάλι καθώς οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με τα γνωστά προβλήματα ελλείψεων, λόγω των απαγορεύσεων για μεταγραφές ενώ η Ξάνθη κράτησε όσο το δυνατόν χαμηλότερα το δείκτη του σκορ, ώστε να μην πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις απέναντι στην ιστορική γειτονική ομάδα.

Στο πρωτάθλημα-παρωδία, προστέθηκε ένα ακόμη ευτράπελο καθώς ο ΑΟΚ ξεκίνησε με 10 παίκτες γιατί ο παίκτης-φοιτητής Ταχτατζίδης των γηπεδούχων έδινε τηλε-εξετάσεις από τα αποδυτήρια με λαπτοπ και μπήκε στον αγώνα όταν ολοκλήρωσε την εξέτασή του. Κατά τα άλλα η Ξάνθη προηγήθηκε πολύ γρήγορα (3-0 στο ’14) και φρόντισε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να κάνει αρκετές μεταβιβάσεις στο χώρο του κέντρου και να μην εκδηλώνει πολλές επιθέσεις. Το ημίχρονο έληξε με 0-5 ενώ στην έναρξη της επανάληψης ο Νίκος Κεχαγιάς πραγματοποίησε 5 αλλαγές προκειμένου να ρίξει επιπλέον το  ρυθμό. Το σκορ σταμάτησε στο 0-6

Τα γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα τα σημείωσαν οι Τάσος Δημητριάδης (2′), Besart Ibraimi (6′, 14′), Radu Ginsari (25′), Μανώλης Φαζός (31′) και Βαγγέλης Πλατέλλας (73′) για μία ομάδα που είχε δοκάρια με τον Monrose στο 19′ και με τον Πλατέλλα στο 59′ μεταξύ άλλων ευκαιριών. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά έχει πλέον 7 βαθμούς στον σχετικό πίνακα και την επόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (ΕΠΣ Χαλκιδικής) με α’ βοηθό τον Αναστάσιο Φραγιο, β’ βοηθό τον Αθανάσιο Βογιατζίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Θόδωρος Πουλόπουλος (ΕΠΣ Πειραιώς).

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ (Καραμπιπέρης): Παπαποστόλου, Θαλασσινός, Γιαννάκος, Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος, Κλεπουσνιώτης, Δραγανίδης, Μπουτζάτζας, Λαμπαδίτης, Καμαρίδης, Ταχτατζίδης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Θυμιάνης, Παπάζογλου (46′ Μιχαήλ), Κρητικός, Δεληγιαννίδης, Φαζός, Ουνγιαλίδης (46′ Μπάτζιος), Γκινσάρι (46′ Πλατέλλας), Ιμπραΐμι (46′ Διαμαντόπουλος), Μονρόζ (46′ Τσιλιγγίρης), Δημητριάδης Τ.

Εικόνες και ρεπορτάζ