Σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη για  τον “μύθο” στον οποίο έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια για το Black Friday, προχωρά ο Θόδωρος Κοκκάλας με ανάρτησή του.

Ο ιστορικός Πρόεδρος του ΑΟΞ αλλά γνωστός φυσικά ως καταξιωμένος επιχειρηματίας στον χώρο των ηλεκτρικών ειδών για πολλές δεκαετίες, με ανάρτησή του στο facebook αποκαλύπτει τη διαδεδομένη πρακτική, προφανώς κάποιων μεγάλων αλυσίδων που πρωταγωνιστούν στη δημιουργία αυτής της εμπορικής ατραξιόν.  “Είναι εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει σε όλους τους κλάδους στην αγορά, και στον δικό μου φυσικά. Εξωφρενική, εικονική αύξηση τιμών από αρχές Νοεμβρίου, ώστε να εμφανιστούν προσφορές”

Η θαρραλέα αυτή αποκάλυψη του Θ. Κοκκάλα, μαρτυρά ουσιαστικά το τέχνασμα που χρησιμοποιείται ώστε την ερχόμενη Παρασκευή να παρουσιαστούν κάποιες εικονικές εκπτώσεις και να εκτιναχθούν οι πωλήσεις τεχνητά, κάτι που ουσιαστικά, συνιστά εξαπάτηση των καταναλωτών. Ίσως οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, θα μπορούσαν να θορυβηθούν από την αποκάλυψη ενώ και οι καταναλωτές να είναι περισσότερο υποψιασμένοι.